Boύλα: Στο αστυνομικό τμήμα ξενύχτησε η Εύη Βατίδου




Ενα πραγματικό θρίλερ έζησε το βράδυ της Τρίτης το γνωστό πρώην μοντέλο Εύη Βατίδου, όταν, τη στιγμή που βρισκόταν στο ισόγειο διαμέρισμά της, άρχισε ξαφνικά να ακούει περίεργους θορύβους, αρχικά στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας στην περιοχή της Βούλας και στη συνέχεια στην πόρτα του σπιτιού της!

Η πρώην παρουσιάστρια ειδοποίησε έντρομη την Αστυνομία και αμέσως έφτασε στο σπίτι ένα περιπολικό της Αμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί βρήκαν έξω από το διαμέρισμα της Εύης Βατίδου έναν άνδρα, ο οποίος όμως δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να φύγει στη θέα τους και μάλιστα συζήτησε μαζί τους, κάνοντας φανερό ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κάποια παράνομη πράξη.

Καταγγελία

Αυτό έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους αστυνομικούς, που κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με κάποιον κακοποιό. Ομως, εκείνη τη στιγμή η κυρία Βατίδου βγήκε εμφανώς εκνευρισμένη από το διαμέρισμά της και κατήγγειλε στους άνδρες της Αμεσης Δράσης ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που ήταν ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Θεοδωράκης, προσπάθησε να διαρρήξει την πόρτα του διαμερίσματός της για να την κλέψει.

Ο 32χρονος επιχειρηματίας έμεινε έκπληκτος από τους ισχυρισμούς της Εύης Βατίδου, τους οποίους αντέκρουσε επί τόπου λέγοντας ότι η 41χρονη είναι καλή φίλη του, έχουν στενή γνωριμία και ότι το μόνο που ήθελε ήταν να συζητήσουν για να επιλύσουν κάποια θέματα που είχαν προκύψει μεταξύ τους και τα οποία δεν ήθελε να αποκαλύψει στους άνδρες της Αμεσης Δράσης. Αλλωστε, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ίδιος δεν έχει καμιά οικονομική ανάγκη για να θέλει να κλέψει το πρώην μοντέλο.

Καθώς δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη, οι αστυνομικοί οδήγησαν και τους δύο στο τμήμα της Βούλας, όπου η Εύη Βατίδου κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Κωνσταντίνου Θεοδωράκη, με την κατηγορία της απόπειρας διάρρηξης. Η απάντηση του 32χρονου επιχειρηματία ήταν άμεση, καθώς δήλωσε διατεθειμένος να καταθέσει και αυτός μήνυση σε βάρος της 41χρονης, όπως και έκανε, κατηγορώντας τη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Επειτα από αυτά πέρασαν και οι δύο τη νύχτα σε χωριστά δωμάτια του αστυνομικού τμήματος και το πρωί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου τους ασκήθηκαν οι σχετικές διώξεις, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού θα λύσουν τις όποιες διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

ΠΗΓΗ: espressonews.gr

notia facebook page

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.