Διαγωνισμός για την προμήθεια & εγκατάσταση πλυντηρίου αυτοκινήτων (προϋπολογισμού 100.000 ευρώ)




Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει βέλτιστης σχέσης τεχνικής προσφοράς – τιμής για την ανάδειξη αναδόχου για την «Προμήθεια & εγκατάσταση πλυντηρίου αυτοκινήτων» του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 22/5/2017 και ώρα 8:00 π.μ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 12/6/2017 και ώρα: 13:00 μ.μ.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 100.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), και θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του οικονομικού έτους 2017 και του οικονομικού έτους 2018 του Δήμου.

Η εγγύηση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 2% επί της προϋπολογισθείσης δαπάνης, δηλαδή σε «χίλια εξακόσια δέκα τρία ευρώ» (1.613,00 €).

Ολόκληρο το κείμενο της διακήρυξης και της μελέτης θα δημοσιευθεί στην διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ:www.promitheus.gov.gr, στο δικτυακό τόπο του «Κ.Η.Μ.Δ.Η.Σ» & στον ιστότοπο του Δήμου www.ilioupoli.gr.

Περίληψη της διακήρυξης θα αναρτηθεί στο τεύχος Δημοσίευσης Δημοσίων Συμβάσεων στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) και μία φορά στις εφημερίδες: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο. Πληροφορίες θα παρέχονται από την Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης (Ταχυδρομική Δ/νσηΣοφ. Βενιζέλου 112, Ηλιούπολη – Τ.Κ. 16310) από τον κ.Σχίζα Κωνσταντίνο στα τηλέφωνα 210-9933200, Email:[email protected]

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.