Hμερίδα για την πυροπροστασία




Ημερίδα με θέμα: «Πυροπροστασία στην καθημερινότητα» διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, το Σάββατο 6 Μαΐου στις 17.00 στο πολιτιστικό κέντρο «Ιωνία», Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα.

Στην ημερίδα θα συζητηθούν τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για την προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία των συμπολιτών μας και την περιουσία τους, ενώ θα διεξαχθεί και πραγματική άσκηση πυρασφάλειας στον αύλειο χώρο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου «η επένδυση αυτή θα αλλάξει όλη την εικόνα της πόλης και θα την εντάξει στη νέα εποχή των έξυπνων πόλεων. Το δάνειο έχει καθαρά επενδυτικό χαρακτήρα και η εξοικονόμηση ενέργειας που θα προκύψει από την επένδυση θα το καλύψει πλήρως χωρίς να επιβαρύνει ούτε με ένα ευρώ τους συνδημότες μας».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.