Ηλιούπολη: “Φόρα το κράνος σου, πάρε το ποδήλατο σου κι έλα”




Ο Δήμος Ηλιούπολης και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή 14/05/17 στις 11:30, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ηλιούπολης (Κοτζιά 13 Ηλιούπολη Αττικής) με τίτλο “ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ”.

Σκοπός της εκδήλωσης η ευαισθητοποίηση, κυρίως των παιδιών, σε θέματα οδικής ασφάλειας και κανόνων οδικής συμπεριφοράς όπως και η εξοικείωση με τις αστυνομικές υπηρεσίες και τους αστυνομικούς που ρυθμίζουν και ελέγχουν καθημερινά την κυκλοφορία .

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν αξιωματικοί της τροχαίας και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι θα διανέμουν έντυπο υλικό και θα παραδώσουν μαθήματα οδηγικής ασφάλειας. Καλούμε τους μικρούς μας φίλους: “ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.