Ηλιούπολη: Τα βιβλία ταξιδεύουν στην πόλη




Η νέα κινητή βιβλιοθήκη του δήμου Ηλιούπολης με στόχο να προσφέρει τη συντροφιά των βιβλίων, θα πραγματοποιήσει δύο διαδρομές στην πόλη στις 24 και 31 Μαΐου 2017.

Η πρώτη στάση θα είναι στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην οδό Λεωφ. Παναγούλη 1 (περιοχή Αγίας Μαρίνας) και η δεύτερη στην Πλατεία Φλέμινγκ, από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

Η βιβλιοθήκη διαθέτει ελληνική και ξένη λογοτεχνία, παιδικά, εφηβικά, βιβλία ιστορίας, αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, βιογραφίες κ.ά. Η συλλογή είναι μηχανογραφημένη και οι δανεισμοί γίνονται ηλεκτρονικά.

Όποιος επιθυμεί να δανειστεί γράφεται μέλος της, προσκομίζοντας την ταυτότητά του κι ένα λογαριασμό για να διαπιστωθεί ότι είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210-9948344.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η κινητή βιβλιοθήκη διαθέτει ελληνική και ξένη λογοτεχνία, παιδικά, εφηβικά, βιβλία ιστορίας, αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, βιογραφίες κ.ά. Η συλλογή είναι μηχανογραφημένη και οι δανεισμοί γίνονται ηλεκτρονικά.

Όποιος επιθυμεί να δανειστεί γράφεται μέλος της, προσκομίζοντας την ταυτότητά του κι ένα λογαριασμό του ΟΤΕ, για να διαπιστωθεί ότι είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

Τα βιβλία που δανείζονται από την Κινητή Βιβλιοθήκη επιστρέφονται πάλι σε αυτήν.

Η Κινητή Βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει κανονικά από το φθινόπωρο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο τηλέφωνο 210-9948344.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.