Ημερίδα Στίβου από τα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα




Τα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή τους (1957 – 2017), έχουν προγραμματίσει για τη σχολική χρονιά 2016-17 ποικίλες κοινωνικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις – δράσεις, θα ολοκληρωθούν τον Μάιο 2017, με την Ημερίδα Στίβου «2α ΑΡΤΕΜΕΙΑ», η οποία είναι αφιερωμένη στους Ιδρυτές του Σχολείου, Γεώργιο και Αρτέμιδα Μαλλιάρα.

Η Ημερίδα Στίβου θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και ώρα 9:30 π.μ. στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου (Θεομήτορος και Αγίου Δημητρίου) και θα πλαισιωθεί από το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Στη μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση, θα συμμετάσχουν 350 περίπου μαθητές και μαθήτριές μας από την Γ΄ Δημοτικού μέχρι και την Γ΄ Λυκείου, με κριτήριο επιλογής τις εργομετρικές δοκιμασίες που γίνονται στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Υπογραμμίζεται ότι στην 2η είσοδο του σταδίου του Αγίου Δημητρίου (από την οδό Μυκόνου), θα έχει στηθεί ο απαιτούμενος εξοπλισμός από το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για τη συλλογή των τροφίμων.

Θα χαρούμε πολύ την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, να σας έχουμε κοντά μας.

Σας περιμένουμε

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.