Κλείδωναν γυναίκες σε διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη και τις εξέδιδαν




Mέσω διαδικτύου εντόπιζε γυναίκες από χώρες της ανατολικής Ευρώπης κύκλωμα μαστροπών με έδρα την Αθήνα.

Σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε στις 28 Απριλίου 2017 συνελήφθησαν στη Γλυφάδα και σε περιοχή της δυτικής Αττικής δύο μέλη της οργάνωσης, ένας 48χρονος Έλληνας και ένας 36χρονος Αλβανός, ενώ καταζητείται μία 30χρονη Αλβανίδα που ήταν συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες το τελευταίο εξάμηνο εκμεταλλευόντουσαν γυναίκες, τις οποίες εντόπιζαν σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος εντόπιζε μέσω διαδικτύου τα θύματα, τα οποία βρίσκονταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και με το πρόσχημα παροχής νόμιμης εργασίας, τα έπειθε να έλθουν στην χώρα μας.

Μετά την άφιξη των γυναικών στην Ελλάδα, τις παραλάμβανε και τις «φυλάκιζε» σε διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη. Τότε, τα θύματα καταλάβαιναν ότι όχι μόνο δεν θα τους έβρισκαν δουλειά αλλά θα τους εξανάγκαζαν στην πορνεία.

Στη συνέχεια, οι δράστες χτυπούσαν τις γυναίκες για να κάμψουν τις αντιστάσεις τους και τις εγκαθιστούσαν σε οίκους ανοχής της Αττικής. Από τα έσοδα που κέρδιζαν οι μαστροποί από την πορνεία οι γυναίκες δεν έπαιρναν κανένα ποσοστό.

Σε κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία: Το χρηματικό ποσό των 47.100 ευρώ, όπως και έγγραφα και σημειώσεις σχετικές με την λειτουργία των οίκων ανοχής.

Επίσης, ταυτοποιήθηκαν δύο γυναίκες, θύματα εμπορίας, από τις οποίες η μία διέφυγε από τον έλεγχο της οργάνωσης σε προγενέστερο χρόνο. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΠΗΓΗ: huffingtonpost.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.