Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Έπιασαν τον έναν από τους ληστές που είχαν επιτεθεί σε ζευγάρι




Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής η επίθεση που είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο, εναντίον ζευγαριού, μέσα στο αυτοκίνητό τους στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Οι δράστες είχαν πυροβολήσει στο πόδι τον 29χρονο οδηγό και είχαν κλέψει 165 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι rolex.

Aπό την λεπτομερή περιγραφή του θύματος (είχε καταφέρει πάνω στην πάλη να βγάλει την κουκούλα του ενός δράστη), οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην περιοχή του Γκύζη και να τον συλλάβουν.

Πρόκειται για έναν Αλβανό 34 ετών, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και είχε αποφυλακιστεί το 2014, από τις φυλακές της Τίρυνθας.

Οι αστυνομικοί αναζητούν και τον συνεργό του, ο οποίος είχε πυροβολήσει τον οδηγό.

Το θύμα και η 26χρονη φίλη του βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, όταν δέχτηκαν επίθεση από τους δύο κουκουλοφόρους ληστές.

H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 28-4-2017 στην περιοχή του Γκύζη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, 29χρονου άνδρα και 26χρονης γυναίκας, στην περιοχή Λιμανάκια Βουλιαγμένης.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 11-2-2017, στην ανωτέρω περιοχή, ο δράστης μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, προσέγγισαν τους δύο ημεδαπούς, οι οποίοι βρίσκονταν την στιγμή εκείνη εντός αυτοκινήτου και με την απειλή πιστολιού τους ακινητοποίησαν και ασκώντας σωματική βία επιχείρησαν να τους ληστέψουν, πυροβολώντας ταυτόχρονα προς το όχημα.

Ο 29χρονος αμυνόμενος, προσπάθησε να τους απωθήσει και τότε ένας εκ των δραστών πυροβόλησε εκ νέου εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι. Στη συνέχεια τους απέσπασαν χρήματα, ένα ρολόι, ένα πορτοφόλι, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ετράπησαν σε φυγή.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ενός εκ των δραστών, ο οποίος εντοπίσθηκε στην περιοχή του Γκύζη και συνελήφθη.

Σε έρευνα στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια (1) μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος.

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο 34χρονος είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί για το αδίκημα της κλοπής.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζεται.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.