Μητρόπολη Γλυφάδας: Οργανώνουν ειδωλολατρική νυχτερινή τελετή στη Βάρη




Ανακοίνωση για τη νυχτερινή τελετή για την Μητέρα Γη (Ceremony for Mother Earth), που θα γίνει στη Βάρη την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 ώρα 19:00-21:30, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας.
Την χαρακτηρίζει “ειδωλολατρική τελετή με επικλήσεις στα πνεύματα στη γλώσσα των Ίνκας” και τονίζει ότι: “τα δρώμενα κινούνται καθαρά στον χώρο του αποκρυφισμού και συνιστούν αντιχριστιανικές, αλλά και επικίνδυνες πρακτικές, οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «δαιμονικές επινοήσεις».
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Ορθοδόξους Χριστιανούς σχετικά με προσεχή ειδωλολατρική τελετή, η οποία θα λάβει χώρα στην περιοχή της Βάρης, σε ιδιωτικό Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής.
Προσκεκλημένος δάσκαλος-ενεργειακός θεραπευτής από το Περού θα πραγματοποιήσει τελετή αφιερωμένη στη λεγόμενη «Pacha Mama», δηλαδή τη «Μητέρα Γη» ή «Θεά Γη».
Κατά τη διάρκεια της ειδωλολατρικής αυτής τελετής, θα γίνουν «προσφορές στην Pacha Mama και τα Apus, [δηλαδή] τα Πνεύματα των Βουνών».
Θα γίνουν μάλιστα και «επικλήσεις στα πνεύματα στη γλώσσα των Ίνκας». Όπως είναι προφανές, τα δρώμενα κινούνται καθαρά στον χώρο του αποκρυφισμού και συνιστούν αντιχριστιανικές, αλλά και επικίνδυνες πρακτικές, οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «δαιμονικές επινοήσεις».
Με την υπόσχεση ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν «θεία θεραπευτική ενέργεια» [sic], καλούνται οι ανυποψίαστοι άνθρωποι να συμμετάσχουν στην προαναφερθείσα δωρεάν τελετή.
Στη συνέχεια, όπως διαφημίζεται, θα ακολουθήσουν αμειβόμενες «θεραπευτικές συνεδρίες» και «ολοήμερο βιωματικό σεμινάριο», με τίτλο «Η Πύλη της Σαμάνικης Σοφίας», από τον δάσκαλο-θεραπευτή ο οποίος «έλαβε το μεταφυσικό μήνυμα από τα πνεύματα-οδηγούς του» και έχει ως «αποστολή του να πραγματοποιήσει θεραπείες, διδασκαλίες, μυήσεις»!
Να τονιστεί ότι όταν γίνεται λόγος για πνεύματα και μυήσεις, τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως σοβαρά και επικίνδυνα.
Το ανωτέρω Κέντρο, όπως και πολλά άλλα σε ολόκληρη την Ελλάδα, φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια πλήθος σαμανιστικών σεμιναρίων, όπως: «Ο Δρόμος του Σαμάνου», «Ο Θεραπευτικός Τροχός», «Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική», «Σαμάνικες Ενεργειακές Θεραπείες», «Η Κοσμολογία των Ίνκα», «Το Πνεύμα των Ίνκα», «Το Πνευματικό Μονοπάτι των Ίνκα», «η Δύναμη της Αγάπης – Αρχαία Σαμάνικη Διδασκαλία από το Περού» ή αλλιώς «Munay Ki».
Ιδιαιτέρως διαδεδομένο είναι το Munay Ki, το οποίο προβάλλεται ως «ο δρόμος της φωτιάς και του κεραυνού», ο οποίος «λειτουργεί σε επίπεδο πνεύματος, χρησιμοποιεί τη γλώσσα της ενέργειας» και φέρνει τους ανθρώπους «σε αρμονία με την Μητέρα Γη και το Μεγάλο Πνεύμα». Στα σεμινάρια Munay Ki δίδονται «9 τελετουργικές μυήσεις από την παράδοση των Σαμάνων Ίνκας του Περού», «εννέα Μεγάλες Μυήσεις», οι οποίες θεωρείται ότι «καθαρίζουν το φωτεινό ενεργειακό πεδίο» των μυουμένων και ότι «αφυπνίζουν το φως του Δημιουργού μέσα τους». Ποιο φως όμως; Ποιος παρουσιάζεται ως άγγελος φωτός;
Όταν εγκαταλείπουμε τον Τριαδικό Θεό και ερχόμαστε σε επαφή με πνεύματα, τα οποία η Γραφή αναγνωρίζει ως δαίμονες, και επιδιώκουμε αυτονομημένοι να καθαριστούμε, να θεραπευτούμε και να θεραπεύσουμε, τότε κινούμαστε σε χώρους σκοτεινούς και επικίνδυνους. Είναι γνωστό, μάλιστα, ότι όσοι δέχονται μυήσεις χάνουν το ΄Αγιο Χρίσμα που έλαβαν μετά το Μυστήριο του Βαπτίσματός τους.
Οι σαμάνοι, αλλά και όσοι πειραματίζονται με τον σαμανισμό, κινδυνεύουν από παραφροσύνη, σωματικά βασανιστήρια και από κατοχή από πνεύματα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την παρούσα αλλά και για την αιώνια ζωή. 
Ο σαμανισμός αποτελεί έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους και φυσικά είναι ασυμβίβαστος με την Ορθόδοξη πίστη και ζωή.
Ο Ορθόδοξος Χριστιανός δεν συμμερίζεται την αποκρυφιστική δοξασία για τη θεοποίηση της φύσης, γνωρίζει ότι η κτίση δεν ταυτίζεται με τον Θεό και δεν ειδωλοποιεί τη δημιουργία. Ο Ορθόδοξος Χριστιανός αναφέρεται στον Ένα, αληθινό, προσωπικό Θεό και αγωνίζεται με αγάπη, υπακοή και ταπείνωση να καθαρισθεί από τα πάθη του και να ενωθεί με Εκείνον.
Ας παρακαλούμε τον Θεό να μην γίνονται σεμινάρια που θα πλανούν ανυποψίαστους αδελφούς μας και ας προσευχώμεθα να γνωρίσουν όλοι τον Τριαδικό Θεό, που είναι η Αγάπη, το Φως και η Αλήθεια.
ΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK
Τρίτη 16 Μαΐου 2017 ώρα 19:00-21:30
Διοργάνωση: Αμάλθεια Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής Είσοδος ελεύθερη με κράτηση της θέσης σας. Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή όπου ο Don Marcos θα πραγματοποιήσει μια εκπληκτική τελετή αφιερωμένη στην πολυαγαπημένη μας Pacha Mama-Μητέρα Γη και στην Γη της Ελλάδας.
Η τελετή αυτή γίνεται από τους Θεραπευτές Q’ero εδώ και χιλιάδες χρόνια. Από εκείνους που ζουν κοντά στη φύση, περπατούν ξυπόλητοι στα χιονισμένα βουνά των Άνδεων και μπορούν να εναρμονίζονται τέλεια με τη Pacha Mama-Μητέρα Γη και τα Apus, Πνεύματα των Βουνών.

Για τον λόγο αυτό εκείνοι μπορούν με μεγάλη φροντίδα να δημιουργήσουν μια ιερή προσφορά για την Pacha Mama την Μηέρα Γη και τα Apus τα Ιερά Βουνά, χρησιμοποιώντας διάφορα θεραπευτικά στοιχεία από τα βουνά των Άνδεων και το τροπικό δάσος του Αμαζονίου.Με αυτή την μοναδική και ιερή τελετή ο Don Marcos θα κάνει προσφορές, επικλήσεις και θα τραγουδήσει στα ιερά πνεύματα στα Quechua την γλώσσα των Ίνκας.Θα επιτρέψει σε όλους τους συμμετέχοντες να λάβουν θεία θεραπευτική ενέργεια και τότε όλοι μαζί θα μπορέσουμε να στείλουμε μια προσευχή και θεραπεία στην Pacha Mama, στην Μητέρα Γη, στην Ελλάδα και τα Ιερά Βουνά, στις οικογένειες μας, στους φίλους μας και σε όλο τον κόσμο.

Και εκείνη, η αρχαιότερη όλων, Η Μητέρα Γη θα μας επιστρέψει ακόμα περισσότερη θεραπευτική ενέργεια.

Νυχτερινή τελετή
(2,5 ώρες-Κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να φέρει 3 λουλούδια μαζί του, ένα κόκκινο, ένα κίτρινο και ένα λευκό, όχι πολύ μεγάλο σε μέγεθος)

Έλευθερη είσοδος
• Όλοι οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι, δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία

Κρατήσεις: Παρακαλώ επικοινωνήστε μας τις πολύτιμες ερωτήσεις σας, για διευθύνσεις των σεμιναρίων και οποιεσδήποτε πληροφορίες για τις κρατήσεις.

Μέσω e-mail: [email protected]
Μέσω τηλεφώνου : 6945 155313
Μέσω facebook: Kaity Samartzis

Για να κρατήσετε θέση για το σεμινάριο, παρακαλώ στείλτε μας e-mail που να αναφέρει τα ακόλουθα:
• Όνομα
• Τηλέφωνο επικοινωνίας
• Ε-mail επικοινωνίας

Don Marcos ο Γηραιός Inka-Q’ero Θεραπευτής
Ταξίδι στην Ευρώπη Μάιος-Ιούνιος 2017

Ο Don Marcos ο γηραιός δάσκαλος Q’ero , και ο Richard Aguayo, θα βρίσκονται στη Αθήνα από τις 16 έως της 18 Μαΐου 2017 και θα μας προσφέρουν Θεραπευτικές Συνεδρίες και Θεραπευτικές Τελετουργίες στις 16 Μαΐου ενώ στις 17 Μαΐου θα ακολουθήσει το σεμινάριο «Seminar Mesa: A Gate to get into».

Τρίτη 16 Μαΐου και Πέμπτη 18 Μαίου 2017 από το πρωί θα γίνουν οι
Προσωπικές Θεραπευτικές Συνεδρίες

Ο Don Marcos αυτός ο γηραιός δάσκαλος Q’ero , είναι κομμάτι μιας πολύ μικρής ομάδας των ‘Αρχαίων’ που με πολύ κουράγιο αποφάσισαν να παραμείνουν στα απομονωμένα, ενεργειακά βουνά των Άνδεων. Το μεγάλο μονοπάτι του στην ζωή –είναι 90 ετών-και το γεγονός ότι έζησε τον περισσότερο καιρό μόνος, του έδωσαν την τεράστια σοφία των αρχαίων μυστηρίων των Άνδεων και γνωρίζει πολύ καλά τα βαθιά μυστικά της Pacha Mama-Μητέρας Γης και των Apus, Πνευμάτων των Βουνών. Αυτό του επιτρέπει να πραγματοποιεί παντοδύναμες και όμορφες θεραπείες, οι οποίες βοηθούν το άτομο να αποκτήσει ενεργειακή ισορροπία και να είναι σε αρμονία με την φύση.
Ο Don Marcos και ο Richard θα μας προσφέρουν ιδιαίτερες θεραπευτικές συνεδρίες, μέσω των οποίων θα ανακαλύψουμε κατά πόσο υπάρχει αρμονία στην ιερή ζωτική μας ενέργεια, ποιά είναι τα πιο δυνατά ενεργειακά μας σημεία όπως επίσης και ποια τα πιο αδύναμα, αντικατοπτρίζοντας τα προβλήματα και τις δυσκολίες στο φυσικό μας σώμα και στον υλικό κόσμο. Θα χρησιμοποιήσουν θεραπευτικά βότανα και άλλα στοιχεία της φύσης φερμένα από τις Άνδεις για αυτό τον σκοπό,επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να θεραπεύσουν,να εξισορροπήσουν και να επαναίσυνδεθούν με τις φυσικές πηγές ενέργειας. Διάρκεια:40 λεπτά. Κλείστε άμεσα την θέση σας μια και οι συνεδρίες είναι ελάχιστες. Απαραίτητη η ονομαστική κράτηση της θέσης σας.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2017, θα πραγματοποιηθει το σεμινάριο
«Seminar Mesa: A Gate to get into». Η μέρα για να διδαχθούμε την Σοφία μιας Inka-Q’ero Mesa, δηλαδή πως θα φέρουμε την Ιερή μας Δύναμη και Σοφία πάντα μαζί μας.

Το ολοήμερο αυτό σεμινάριο είναι ένας απλός αλλά πολύτιμος τρόπος να μοιραστούμε με τους συμμετέχοντες:
• Τι σημαίνει να έχουμε μια mesa ( Η Ιερή μας Δύναμη)
• Ποιές θεραπευτικές ενέργειες εμπλέκονται στο θεραπευτικό αυτό εργαλείο
• Με ποιό τρόπο μπορούμε να ενσωματώσουμε την δική μας ενέργεια στην θεραπευτική ενέργεια της mesa
• Με ποιον τρόπο να ενσωματώσουμε στην mesa τα τρία διαφορετικά επίπεδα της ζωής και να επιτρέψουμε στο Πούμα, το Φίδι και τον Κόνδορα, να μας οδηγήσουν στο πνευματικό μας μονοπάτι.
Ολοήμερο σεμινάριο 16:00 μ.μ.-23:30 μ.μ.
Συμμετοχή: 80€

Ποιός είναι ο Don Marcos
Για 90 χρόνια, ο Don Marcos, ένας από τους γηραιότερους Inka-Q’ero Θεραπευτές είναι προσκυνητής στα ιερά βουνά των Άνδεων του Περού, σε υψόμετρο 4.800 μέτρων. Η ιερή αποστολή του πάντοτε ήταν να βρίσκεται σε αρμονία με την Pacha Mama, την Μητέρα Γη και τα Apus, τα πνεύματα των βουνών Με βαθιά εκτίμηση, πραγματοποιεί όμορφες τελετές αφιερωμένες στον εορτασμό του μεγαλείου της φύσης και της εκπληκτικής θεραπευτικής ενέργειας της. Χρησιμοποιεί την θεραπευτική Mesa των Inka-Q’ero, την οποία κληρονόμησε από τους προγόνους του, τους ίδιους ανθρώπους που έχτισαν το Machu Picchu.

Ο Don Marcos έλαβε το μεταφυσικό μήνυμα από τα πνεύματα -οδηγούς του και αποφάσισε να κάνει το δεύτερο μόλις ταξίδι του, εκτός των ιερών βουνών. Η αποστολή του είναι να εξαγνίσει και ειδικά να πραγματοποιήσει θεραπείες, διδασκαλίες, μυήσεις και να δώσει ευλογίες σε όλους αυτούς τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να λάβουν αναζωογονητική ζωτική ενέργεια και να μάθουν τις βαθιές διδασκαλίες μιας Inka-Q’ero Mesa .Επιπλέον, θα διεξάγει προσωπικές θεραπευτικές συνεδρίες και τελετή ευγνωμοσύνης προς την Pacha Mama,την Μητέρα Γη και τα Apus, τα πνεύματα των Βουνών.

Η ενέργεια αυτού του γηραιού, σοφού θεραπευτή είναι αγνή όσο η ίδια η φύση και έχει δύναμη παρόμοια με αυτή ενός αρχαίου δέντρου.Θα πραγματοποιήσει το ταξίδι του,σε διάφορες χώρες της Ευρώπης κατά τον Μάιο και τον Ιούνιο 2017 χάρις την πολύτιμη πρόσκληση του Richard Aguayo με τον οποίο μοιράζεται τις ιερές του διδασκαλίες τα τελευταία 22 χρόνια.

http://angelsroads.blogspot.gr/2017/03/don-marcos-inka-qero.html

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.