Νότια προάστια: Σε ποιες παραλίες απαγορεύεται ψάρεμα και jet ski




Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, ανακοινώνεται η απαγόρευση της αλιείας με κάθε μέσο από την ξηρά και από τη θάλασσα σε απόσταση διακοσίων (200) μέτρων από την ακτή, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, κατά το χρονικό διάστημα από 01/06/2017 έως 30/09/2017 στις παρακάτω παραλίες, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως πολυσύχναστες, για το έτος 2017: – Η παραλία που εκτείνεται από το πολιτιστικό κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου έως λιμανάκι αλιέων «ΜΠΑΤΗΣ» .

– Η παραλία που εκτείνεται από το Ξενοδοχείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» έως το κέντρο «ΕΔΕΜ» Π. Φαλήρου. – Η παραλία που εκτείνεται από το λιμανάκι αλιέων ΜΠΑΤΗΣ έως το ρέμα Πικροδάφνης, πλην της παραλίας που εκτείνεται από το Ξενοδοχείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» έως το κέντρο «ΕΔΕΜ» Π. Φαλήρου. – Η παραλία ΕΟΤ Αλίμου. – Η παραλία στο Α΄ Αλίπεδο Αλίμου. – Η παραλία στο Β΄ Αλίπεδο Αλίμου. – Η παραλία Δήμου Ελληνικού. – Η παραλία Καρτ – Κολυμβητήρια. – Η παραλία Άγιος Αλέξανδρος Ελληνικού. – Η Α΄ παραλία Γλυφάδας. – Η Β΄ παραλία Γλυφάδας. – Η Γ΄ παραλία Γλυφάδας.

– Η παραλία Αστέρια Γλυφάδας. – Η παραλία Α΄ Αλίπεδο Βούλας. – Η παραλία από τα Β.Α. όρια της Α΄ πλαζ Βούλας έως και τα δυτικά όρια του καταστήματος ΝΟΤΟΣ». – Η παραλία από τα δυτικά όρια του καταστήματος «ΝΟΤΟΣ» έως και το «ΝΑΟΒ». – Η παραλία από το «ΝΑΟΒ» έως και τα δυτικά όρια της Β΄ πλαζ Βούλας. – Το Β΄ Αλίπεδο Βούλας-τμήμα ελεύθερης παραλίας. – Το Β΄ Αλίπεδο Βούλας-τμήμα παλαιάς οργανωμένης παραλίας που ανήκει στα ΕΤΑΔ.

– Η παραλία Μικρό Καβούρι Βουλιαγμένης. – Η παραλία Μεγάλο Καβούρι Βουλιαγμένης. – Η παραλία Νηρηίδες – Ακτή Μαλτσινιώτη Καβουρίου Βουλιαγμένης. – Η παραλία Αστέρας Βουλιαγμένης. – Η ελεύθερη παραλία Βουλιαγμένης. – Η ακτή ΕΟΤ Βουλιαγμένης «Ωκεανίδα». – Η οργανωμένη παραλία Βάρκιζας «YABANAKI». – Η ελεύθερη παραλία Βάρκιζας. – Η παραλία όρμου Λομπάρδας «Mojito Bay» Κρωπίας. – Η παραλία Κοχύλια Λαγονησίου. – Η παραλία «Mediterraneo» Λαγονησίου. – Η παραλία «Grand Beach» Λαγονησίου. – Η παραλία Πεύκο Λαγονησίου.

Επίσης, ανακοινώνεται η απαγόρευση της αγκυροβολίας, της παραμονής μηχανοκίνητων θαλασσίων μέσων αναψυχής και κάθε είδους σκάφους καθώς επίσης και της εκκίνησης /επιστροφής τους όταν εκατέρωθεν του σημείου και σε απόσταση εκατό (100) μέτρων υφίστανται λουόμενοι, στις ως άνω περιοχές και κατά το χρονικό διάστημα από 01/06/2017 έως 30/09/2017.

Οι παραβάτες, με την επιφύλαξη της ισχύουσας κάθε φοράς αλιευτικής νομοθεσίας και ανεξάρτητα από τυχόν ποινικές, πειθαρχικές ή άλλες συντρέχουσες ευθύνες, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/73 (ΦΕΚ 261 Α΄), ως ισχύει.

Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας σε περιοχές αρμοδιότητας Λιμεναρχείου Σαρωνικού
Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ανακοινώνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των ιδιωτικής χρήσης ή εκμισθούμενων θαλάσσιων μοτοποδηλάτων ανεξαρτήτως τύπου ή ονομασίας (SEA BEETLE, SEA BIKE, SURF JET, JET SKI κλπ.), κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο 2017, μεταξύ των ωρών 14:00 – 17:00 στις θαλάσσιες περιοχές δικαιοδοσίας Λ/Χ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ και Λιμενικών Τμημάτων υπαγωγής του, Α΄Λ/Τ Φλοίσβου και Β΄Λ/Τ Βουλιαγμένης, τα όρια των οποίων συμπίπτουν με κατοικημένες περιοχές, όπως περιγράφονται παρακάτω :
– Η παραλία που εκτείνεται από το πολιτιστικό κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου έως  λιμανάκι αλιέων «ΜΠΑΤΗΣ» .
– Η παραλία  που εκτείνεται από το Ξενοδοχείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» έως το κέντρο «ΕΔΕΜ» Π. Φαλήρου.
– Η παραλία που εκτείνεται από το λιμανάκι αλιέων ΜΠΑΤΗΣ έως το ρέμα Πικροδάφνης, πλην της παραλίας που εκτείνεται από το Ξενοδοχείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» έως το κέντρο «ΕΔΕΜ» Π. Φαλήρου.
– Η παραλία ΕΟΤ Αλίμου.
– Η παραλία στο Α΄ Αλίπεδο Αλίμου.
– Η παραλία στο Β΄ Αλίπεδο Αλίμου.
– Η παραλία Δήμου Ελληνικού.
– Η παραλία Καρτ – Κολυμβητήρια.
– Η παραλία Άγιος Αλέξανδρος Ελληνικού.
– Η Α΄ παραλία Γλυφάδας.
– Η Β΄ παραλία Γλυφάδας.
– Η Γ΄ παραλία Γλυφάδας.
– Η παραλία Αστέρια Γλυφάδας.
– Η παραλία Α΄ Αλίπεδο Βούλας.
– Η παραλία από τα Β.Α. όρια της Α΄ πλαζ Βούλας έως και τα δυτικά όρια του καταστήματος ΝΟΤΟΣ».
– Η παραλία από τα δυτικά όρια του καταστήματος  «ΝΟΤΟΣ» έως και το «ΝΑΟΒ».
– Η παραλία από το «ΝΑΟΒ» έως και τα δυτικά όρια της Β΄ πλαζ Βούλας.
– Το Β΄ Αλίπεδο Βούλας-τμήμα ελεύθερης παραλίας.
– Το Β΄ Αλίπεδο Βούλας-τμήμα παλαιάς οργανωμένης παραλίας που ανήκει στα ΕΤΑΔ.
– Η παραλία Μικρό Καβούρι Βουλιαγμένης.
– Η παραλία Μεγάλο Καβούρι Βουλιαγμένης.
– Η παραλία Νηρηίδες – Ακτή Μαλτσινιώτη  Καβουρίου Βουλιαγμένης.
– Η παραλία Αστέρας Βουλιαγμένης.
– Η ελεύθερη παραλία Βουλιαγμένης.
– Η ακτή ΕΟΤ Βουλιαγμένης «Ωκεανίδα».
– Η οργανωμένη παραλία Βάρκιζας «YABANAKI».
– Η ελεύθερη παραλία Βάρκιζας.
– Η παραλία όρμου Λομπάρδας  «Mojito Bay» Κρωπίας.
– Η παραλία Κοχύλια Λαγονησίου.
– Η παραλία «Mediterraneo» Λαγονησίου.
– Η παραλία «Grand Beach» Λαγονησίου.
– Η παραλία Πεύκο Λαγονησίου.
Οι παραβάτες, ανεξάρτητα από τυχόν ποινικές, πειθαρχικές ή άλλες συντρέχουσες ευθύνες, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/73 (ΦΕΚ 261 Α΄), ως ισχύει.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.