Ολυμπιακό Κέντρο Μπιτς Βόλεϊ: Μετέτρεψαν σε σιδερόπορτα πανάκριβο matrix! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Συνέβη στο Ολυμπιακό Κέντρο Μπιτς Βόλεϊ, στο Φάληρο. Κάποιοι ανεγκέφαλοι ξήλωσαν ένα τεράστιο matrix και το χρησιμοποίησαν σαν σιδερόπορτα για να κλείσουν ένα άνοιγμα που υπάρχει στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Την αποκάλυψη έκανε στο NOTIA.GR, ο Αντιπεριφερειάρχης του Νότιου Τομέα Αττικής, Χρήστος Καπάταης. Όπως είναι γνωστό οι εγκαταστάσεις πέρασαν στα χέρια της Περιφέρειας από την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ), για στεγαστεί το προσωπικό της και να αξιοποιηθούν όταν τελειώσει το μεγάλο έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Ο Χρήστος Καπάταης κάνοντας μια βόλτα στις εγκαταστάσεις για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται, αντίκρισε αυτό το τραγικό θέαμα.

“Σε αυτό το άνοιγμα έπρεπε να βάλουν μία σιδερόπορτα” είπε αντιπεριφερειάρχης

“Επειδή ποτέ δεν φτιάχτηκε και προφανώς επειδή είχαμε πολλά λεφτά για πέταμα, αυτό που βλέπετε είναι ένα matrix, το οποίο ξηλώθηκε από ένα γήπεδο και μπήκε εδώ για να κλείσει το άνοιγμα. Το συγκεκριμένο matrix πρέπει να έχει κοστίσει πολλές χιλιάδες ευρώ. Αντί να ξηλωθεί και να πάει σε ένα δημοτικό στάδιο και να δουλεύει, κάποιοι θεώρησαν ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί σαν πόρτα. Αυτές ήταν οι διαχειρίσεις που κάναμε τότε και φτάσαμε στο σημείο να μας κουνάνε το δάχτυλο όλοι οι Ευρωπαίοι, επειδή χρωστάμε”.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.