OnLine (σε υπολογιστές και κινητά) τα αποτελέσματα των εξετάσεων




Ενημερωτική εκδήλωση για τους επαγγελματίες υγείας διοργανώνει την Κυριακή 7 Μαΐου ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα «ΙΩΝΙΑ», παραπλεύρως του Δημαρχείου (Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 18).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τη διαδικασία οργάνωσης του Τοπικού Ιατρικού Δικτύου Επαγγελματιών Υγείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η παροχή Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου σε όλους τους δημότες.

Τα Διαγνωστικά Πολυιατρεία BioCare συμμετέχουν στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης στις 7 Μαΐου 2017, για την οργάνωση του Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου των δημοτών και το Τοπικό Ιατρικό Δίκτυο.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα που λειτουργεί ήδη εδώ και ένα (1) χρόνο στα Διαγνωστικά Πολυιατρεία BioCare στη Γλυφάδα και στον Αλίμο και επεκτείνεται τώρα και στο Δήμο Β.Β.Β και δίνει τη δυνατότητα στους εξεταζόμενους να βλέπουν OnLine (σε υπολογιστές και κινητά) τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους.

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις ασθενών, που συχνά δυσκολεύονται να μετακινηθούν και συγγενών τους και  δίνεται η δυνατότητα σε όλους να έχουν πάντα μαζί τους όλες τις εξετάσεις τους χωρίς να φέρουν μαζί τους δεκάδες χαρτιά.

Οι Πολίτες πρέπει να έχουν πλέον πρόσβαση σε νέες  τεχνολογίες και οι φορείς οφείλουμε να τις παρέχουμε ώστε να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητα των πολιτών σε θέματα υγείας.

Εμείς στα Διαγνωστικά Πολυιατρεία Bio- Care πιστεύουμε ότι οφείλουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς ώστε να παρέχουμε φροντίδα 21ου αιώνα, στους πολίτες που μας εμπιστεύονται.

Μάθετε περισσότερα στο www.bio-care.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και στα ΤΗΛ: 210. 89 81 624-7 & 210 99 49 562

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.