Παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης για Όλους, Ατόμων 50+




Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (ΟΑΠΠΑ) και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Άθλησης για Όλους (UESpT), διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου, τους Παγκόσμιους Αγώνες Άθλησης για Όλους 50+ .

Οι αγώνες προβάλλουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν γνωρίζει ηλικιακά σύνορα και ότι, όσοι εμπνέονται από τον αθλητισμό και αγωνίζονται με την καρδιά και την ψυχή, είναι πάντα πρωταθλητές.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης για Όλους 50+ είναι μια αθλητική διοργάνωση με έντονο κοινωνικό και περιβαλλοντικό προσανατολισμό. Δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους ηλικίας άνω των 50 ετών να συμμετάσχουν σε αθλήματα και δραστηριότητες υψηλού επιπέδου, να εμπλουτίσουν την καθημερινότητα τους και να διατηρηθούν σωματικά δραστήριοι.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στους αγώνες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης (http://www.worldseniorgames.org) όπου υπάρχουν και αναλυτικά όλες οι πληροφορίες των αγώνων.

Με 15 αγωνιστικά αθλήματα, με ένα παράλληλο πρόγραμμα «πράσινης ενέργειας» και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων, και με σειρά εκδηλώσεων και τουριστικών ξεναγήσεων, οι Παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης για όλους δίνουν το καλοκαίρι του 2017 το δικό τους χρώμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα κι ανοίγουν νέο παράθυρο προβολής της περιοχής στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προσανατολισμού που πάντοτε έχουν οι Παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης για Όλους 50+, μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.