Παλαιό Φάληρο: Eδώ κρυβόταν ο “ντουλαπάκιας ληστής” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σε εμβρυακή στάση, κουλουριασμένος, επί 14 ώρες είχε παραμείνει ο ληστής- εισβολέας σε διαμέρισμα 66χρονης πριν τον πάρουν… μυρωδιά, αφού είχε αφοδεύσει στο ντουλάπι που κρυβόταν

Σε ένα μικρό ντουλάπι, και όχι σε ντουλάπα, κρυβόταν ο ληστής που «χτύπησε» μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, πριν από περίπου ένα μήνα.

Το protothema.gr παρουσιάζει δυο φωτογραφίες ντοκουμέντο για την «κρυψώνα» του δράστη: Ισως επειδή ήταν κρυμμένος σε ένα μικρό ντουλάπι να εξηγεί ίσως το γεγονός πως δεν εντοπίστηκε από την αστυνομία- δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι σ’ αυτό το χώρο θα μπορούσε να είχε κρυφτεί ένας άνθρωπος.

Ο ληστής όμως, κρυβόταν εκεί μέσα για περισσότερες από 14 ώρες και «προδόθηκε» τελικά από τη μυρωδιά που άφησαν οι ακαθαρσίες του όταν έκανε την ανάγκη του.
Μέσα σ’ αυτό το μικρό ντουλάπι ο δράστης ήταν κουλουριασμένος, σε εμβρυακή στάση, με τα γόνατα λυγισμένα χωρίς να μπορεί να κουνηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ PROTOTHEMA.GR

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.