Πράσινο φως για τη διαπλάτυνση της Αγίου Δημητρίου (VIDEO)




Tο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ενέκρινε ένα μεγάλο έργο για το Δήμο Αγίου Δημητρίου. Πρόκειται για τη διαπλάτυνση της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου προϋπολογισμού 5.385.000 ευρώ με  χρηματοδότηση από την  Περιφέρεια Αττικής.

Το έργο θα εκτελεστεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
Η Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου είναι βασικός άξονας της πόλης και με το έργο θα αναβαθμισθεί η ποιότητα ζωής των δημοτών, αλλά και των κατοίκων των γύρω περιοχών, παρέχοντας ασφαλή και ευκολότερη μετακίνηση.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα, Χρήστου Καπάταη, το έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση τριών ισόπεδων κυκλοφοριακών κόμβων (οδού Αργυριάδη, Αγ. Βαρβάρας και Θεομήτορος), εργασίες αστικής οδοποιίας υδραυλικών, ειδικών αρχιτεκτονικών διαμορφώσεων πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

“Έργο του σήμερα που απαντά στο αύριο” είπε η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, η οποία ήταν παρούσα στη συνεδρίαση,  ευχαριστώντας την Περιφέρεια για την χρηματοδότηση του έργου.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.