Tην Κυριακή 21 Μαΐου o “13ος Γύρος Νέας Σμύρνης”




Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.), διοργανώνουν αγώνα δρόμου απόστασης 7500 μέτρων με την επωνυμία «13ος ΓΥΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Μαΐου 2017. Χώρος Αφετηρίας & Τερματισμού: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ώρα εκκίνησης 09:30 π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Όλοι οι δρομείς πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι δρομείς τρέχουν με ευθύνη των γονέων τους. Ο αγώνας έχει μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Βραβεύσεις κατηγοριών δεν θα υπάρξουν. Ο αγώνας δεν έχει αντίτιμο συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μόνο μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας που θα αναρτηθεί: https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=601ac7e1de6840ae59801b2d58835c2f Έγκυρες θα θεωρηθούν μόνο όσες αιτήσεις υποβληθούν μέχρι και την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα Δημοτικά Γυμναστήρια και στα γραφεία των Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ. στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.