Tο Ελληνοβρετανικό ιδιωτικό νηπιαγωγείο LSC, διοργανώνει δημιουργικό Summer Camp




Tο Ελληνοβρετανικό ιδιωτικό νηπιαγωγείο LSC, διοργανώνει  δημιουργικό Summer Camp που θα δώσει στο παιδί το κίνητρο και την ενέργεια για ένα δυναμικό καλοκαίρι.

Το καταπράσινο και διασκεδαστικό περιβάλλον του κήπου μας, αλλά και οι πολύχρωμες τάξεις μας δίνουν, το κατάλληλο έναυσμα στο παιδί για να περάσει τις καλοκαιρινές μέρες του δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες.

Με το δίγλωσσο περιβάλλον, όπου οι παιδαγωγοί μιλούν και χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα ως μητρική τους, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με αυτή, μέσα από τις βιωματικές δραστηριότητες που έχουν σχεδιάσει με υπευθυνότητα στο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης.

Αυτό το καλοκαίρι τα παιδιά  θα βρεθούν σε ένα οικείο περιβάλλον, θα κάνουν νέους φίλους  για να παίζουν, να μαθαίνουν, να μοιράζονται και το κυριότερο να νιώθουν ότι μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 19 Ιουνίου μέχρι και τις 28 Ιουλίου και είναι για παιδιά από 3,5 ετών μέχρι και 8. Το ωράριο είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-14.00

(με δυνατότητα προγράμματος φύλαξης έως τις 17.00).

Δραστηριότητες Θερινού Προγράμματος:

  • Ρομποτική – Εισαγωγή στον προγραμματισμό με τα Bee – Bots
  • Εικαστικά
  • Early Simple Machines Lego – Εισαγωγή στις πολύ απλές μηχανές
  • Επιτραπέζια παιχνίδια
  • Junior Chef Cooking Club
  • Προβολή ταινίας

Το κόστος του προγράμματος είναι:

35 Ευρώ η εβδομάδα
60 Ευρώ οι 2 εβδομάδες
75 Ευρώ οι 3 εβδομάδες
120 Ευρώ οι 6 εβδομάδες

Το LSC ιδιωτικό νηπιαγωγείο βρίσκεται στον Άλιμο, Θεομήτορος & 17ης Νοεμβρίου (Πλησίον της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών.
Μας επισκέπτονται από Π. Φάληρο, Γλυφάδα, Αγ. Δημήτριο, Δάφνη, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Ελληνικό

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-12.00 – Ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το νηπιαγωγείο σε διαφορετικές ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο LSC: Ένα σχολείο «ανοικτό» στη φιλοσοφία και στις αρχές του

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.