3Β: Τους αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης βραβεύει ο δήμος




Εκδήλωση για τη βράβευση των διακριθέντων αθλητών και αθλητριών της πόλης κατά τη χρονιά που πέρασε, διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 18.00 στην αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Για να επιλεγούν οι βραβευθέντες, ο Δήμος απευθύνθηκε σε όλους τους συλλόγους και τα σχολεία της πόλης από τους οποίους ζήτησε να ενημερωθεί για τις αθλητικές διακρίσεις των μελών τους, καθώς και των μαθητών της πόλης. Με μεγάλη χαρά διαπιστώθηκε πως οι αθλητές με εθνικές και διεθνείς επιτυχίες στην πόλη μας ξεπερνούν τους 700.

Κατά την εκδήλωση, θα βραβευτούν μέσω των φορέων που εκπροσωπούσαν οι αθλητές που έχουν καταγράψει εγχώριες επιτυχίες ενώ σε άλλη ενότητα θα βραβευτούν ατομικά όλοι οι αθλητές που έφεραν στην πόλη μας διεθνείς διακρίσεις και συγκεκριμένα σε διαβαλκανικές, πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες επίσημες διοργανώσεις.

Η Δημοτική Αρχή, στην προσπάθεια της να στηρίζει και να προωθεί τον αθλητισμό στην πόλη, ξεκινάει από φέτος την ετήσια βράβευση των αθλητών ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για τις μεγάλες επιτυχίες όσων δραστηριοποιούνται στους συλλόγους και τα σχολεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.