Άλιμος: Μουσικό ταξίδι στο 4ο δημοτικό σχολείο




Η σχολική χρονιά φτάνει αισίως στο τέλος της.

Για το λόγο αυτό, δεν θα μπορούμε να επιλέξουμε καλύτερο τρόπο να αποχαιρετίσουμε αυτό το σχολικό έτος, με χαρά και πολύ τραγούδι!

Έτσι, την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 21:30, μετά τη λήξη της γιορτής του σχολείου μας, έχουμε τη μεγάλη χαρά να έχουμε κοντά μας το μουσικό σχήμα Τεχν-Άσματα.!

Μια δημιουργική παρέα που με πέντε όργανα, τρεις φωνές και την πεποίθηση ότι μέσα από τη μουσική ζούμε την απόλυτη ελευθερία, θα μας πάει ένα μεγάλο ταξίδι, από τους μανέδες και τα ρεμπέτικα ως τα καλλιτεχνήματα των ημερών μας!

Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τρεις μουσικούς και φίλους, που έσμιξαν τον Σεπτέμβρη του 2015 με κοινό στόχο, την απόδοση καλλιτεχνικά δοσμένων, έντεχνων,λαϊκών και ρεμπέτικων ήχων,με σεβασμό στις πρώτες και αυθεντικές εκτελέσεις των δημιουργών τους, καθώς και τη δημιουργία νέων,δικών τους συνθέσεων. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ως συγκρότημα,με τίτλο “επιλογές α΄ & β΄ “.

Πρόκειται για επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, με τη δική τους αισθητική και ατμόσφαιρα!

Μίνα Παπαϊωάννου: Φωνή
Νικόλας Τριήρης: Μπουζούκι,Τζουράς, Λαούτο, Φωνή
Χαράλαμπος Παπανικολάου : Κιθάρα, Ούτι, Φωνή

Σας περιμένουμε όλους να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κλείσουμε αυτή τη χρονιά με πολύ τραγούδι, χαρά, χαμόγελο και να υποδεχτούμε επίσημα πλέον το καλοκαίρι!

Μη λείψει κανείς!!

Είσοδος ελεύθερη
(Ιστοσελίδα: http://texn-asmata.com/
Σελίδα fb :@Τεχν-Άσματα
Κανάλι YT : https://www.youtube.com/
channel/UCf6kzG8gnD8jhqqUSiVSIzg)

Σύλλογος Τέταρτου Δημοτικού Αλίμου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.