Αργυρούπολη: Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του νέου οικογενειακού πάρκου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Παρουσία εκατοντάδων δημοτών , με πολύ χορό, παιχνίδι και μουσική εγκαινιάστηκε το νέο  Οικογενειακό Πάρκο στην πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αργυρούπολη.

Στα εγκαίνια ήταν παρόντες ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα, Χρήστος Καπάταης και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος είπε στην ομιλία του:

Παραλάβαμε ένα ξερότοπο και παραδώσαμε στους δημότες μας, μία στην κυριολεξία όαση πρασίνου όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να περνούν ευχάριστες στιγμές ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καθημερινά φαινόμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε πριν από 3 χρόνια.

Τα λόγια και οι ευχές σας με συγκίνησαν βαθύτατα. Σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους. Να το χαρείτε και να το προστατέψετε, είναι πλέον δικό σας.

Στα επόμενα 2 χρόνια η πόλη μας θα γίνει “αγνώριστη” γιατί “Εμείς Μπορούμε”. Τα καλύτερα έρχονται…

Εκατοντάδες κόσμου πλημμύρισαν το Τρίτο Οικογενειακό Πάρκο στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αργυρούπολη. Παραλάβαμε ένα ξερότοπο και παραδώσαμε στους δημότες μας, μία στην κυριολεξία όαση πρασίνου όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να παιρνούν ευχάριστες στιγμές ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καθημερινά φαινόμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε πριν από 3 χρόνια. Στα επόμενα 2 χρόνια η πόλη μας θα γίνει "αγνώριστη" γιατί "Εμείς Μπορούμε". Τα καλύτερα έρχονται…

Publié par Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης – Municipality of Hellinikon Argyroupolis sur vendredi 2 juin 2017

 

Αργυρούπολη: Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του νέου οικογενειακού πάρκου
Αργυρούπολη: Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του νέου οικογενειακού πάρκου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.