Γλυφάδα: Γαμπρός ο ανηψιός της Αλίκης, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης




 

Ο γάμος του αντιδημάρχου Γλυφάδας και της συντρόφου του, δικηγόρου στο επάγγελμα, έγινε στις 8 το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, με κουμπάρους τον βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την Κωνσταντίνα Κώνστα, η οποία εργάζεται στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Η λαμπερή νύφη, ανιψιά της πρώην υπουργού Κατερίνας Παπακώστα, κατέφθασε στην εκκλησία με μια κάμπριο μπορντό vintage Porsche.

Φορώντας ένα υπέροχο στράπλες νυφικό με μακρύ πέπλο και τα ξανθά μακριά μαλλιά της χτενισμένα σε ελαφριές μπούκλες, η νύφη ανέβηκε τα σκαλιά συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Ο γαμπρός, με μπλε κοστούμι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και ίδιου χρώματος τριαντάφυλλο στο πέτο, υποδέχτηκε τη γυναίκα της ζωής του με χαμόγελο.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ • Πατέρας και γιος με φόντο το κάδρο της Αλίκης

Οι γονείς του γαμπρού, ο Αντώνης και η Γιάννα Βουγιουκλάκη, ήταν φανερά συγκινημένοι με τη χαρά του παιδιού τους και δέχτηκαν με ενθουσιασμό τα συγχαρητήρια των 850 προσκεκλημένων. «Ηταν πραγματικά μια πολύ όμορφη ημέρα για τα παιδιά μας. Η γλυκιά μας Κατερίνα είναι μια σπουδαία κοπέλα και από την πρώτη ημέρα που τη γνωρίσαμε την αγκαλιάσαμε με πολλή αγάπη και θέρμη. Χαιρόμαστε πολύ με την ευτυχία του γιου μας και της συζύγου του» δήλωσε στην «Espresso» ο αδερφός της αείμνηστης Αλίκης.

Κατά τη διάρκεια της αριστοκρατικής γαμήλιας τελετής δίπλα από τους νεόνυμφους Αιμίλιο και Κατερίνα στεκόταν ο αδερφός του γαμπρού, ο Σπύρος Βουγιουκλάκης, τελειόφοιτος διδακτορικού στη Θεολογία, τον οποίο φίλοι και γνωστοί αποκαλούν «κινητή εγκυκλοπαίδεια»! Στην guest list ήταν ο βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, οι βουλευτές Κώστας Καραγκούνης, Αννα Καραμανλή, Ανδρέας Κατσανιώτης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα και Σοφία Βούλτεψη, καθώς και ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος.

Από το μυστήριο δεν έλειψαν και οι καλλιτέχνες! Η Μιμή Ντενίση έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκκλησία, ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Αννα Φόνσου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Λιζέττα Νικολάου, η Ελένη Ροδά, ο Μάκης Δελαπόρτας, η Αντα Λιβιτσάνου, που επιμελήθηκε τη γαμήλια τούρτα, και σχεδόν όλοι οι δήμαρχοι Αττικής. Ακολούθησε μεγάλο πάρτι στο Balux.

ΠΗΓΗ: espressonews.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.