Γλυφαδιώτης το θύμα της άγριας δολοφονίας στη Φθιώτιδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της άγριας δολοφονίας ενός 57χρονου, στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιά, καθώς και μώλωπες στο πρόσωπο, ενώ εκτιμάται ότι ο δράστης ή οι δράστες τον πάτησαν και με αυτοκίνητο τους για να τον… αποτελειώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, το θύμα, που ζούσε στη Γλυφάδα, έχει ελληνική υπηκοότητα, αλλά το επώνυμό του είναι βαυαρικό και αναμένεται να διευκρινιστεί αν έχει διπλή υπηκοότητα ή απλώς έχει καταγωγή από τη Γερμανία.
Αυτός είναι και ο λόγος που ερευνά το ποινικό του παρελθόν και η Europol, καθώς στην Ελλάδα δεν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Το θύμα δεν είχε επίσημα έγγραφα ή χρήματα πάνω του, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, παρά μόνο ένα κινητό. Σε αυτό, βρήκαν το τηλέφωνο της κόρης του, η οποία βρίσκεται στη Γαλλία και ειδοποιήθηκε από τις αρχές.

Οι εικόνες από το φρικτό έγκλημα στην Φθιώτιδα προκαλούν αποτροπιασμό.

Το πρωινό της φρίκης

Το πρωί της Κυριακής (11.06.2017) στις 06:20 στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα “Λεβέντη”, ένας πολίτης που περπατούσε είδε πεσμένο έναν άνθρωπο.

Όταν πλησίασε έπαθε σοκ, αφού βρέθηκε μπροστα σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος ένας άνδρας μέσα σε μια λίμνη αίματος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ/ Με πληροφορίες από lamiareport.gr και tvstar.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.