“Η εγκληματικότητα στα Μεσόγεια έχει αυξηθεί επικίνδυνα”




(Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής)

Η Ένωσή μας θα συμμετάσχει στην διαμαρτυρία που διοργανώνει την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00, ο Δήμος Κρωπίας έξωθεν του Τμήματος Τάξης  και Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου με αίτημα την ενίσχυση των συγκεκριμένων Υπηρεσιών με Αστυνομικούς.

Άλλωστε, από την πλευρά μας έχουμε αναδείξει πολλές φορές το ζήτημα της ενίσχυσης του συνόλου των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής όπως και κατά την τελευταία συνάντηση μας με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. Αλκιβιάδη ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ειδικά το Τμήμα Τάξης Κορωπίου είναι  επιφορτισμένο επιπροσθέτως με την φύλαξη του λατομείου και του Σκοπευτηρίου στο Μαρκόπουλο Αττικής, ενώ η παρούσα δύναμη υπολείπεται κατά πολύ της οργανικής.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοτιοανατολικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Κρωπίαςκ. Δημήτρη ΚΙΟΥΣΗ στον οποίο δήλωσε την πρόθεσή  να συμμετοχή στην ειρηνική διαμαρτυρία ενώ ο  Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την απόφαση αυτή, τόνισε ότι προβαίνει σ’αυτήν την ενέργεια προκειμένου να ενισχυθούν αυτές οι Υπηρεσίες με προσωπικό που είναι απολύτως απαραίτητο για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών του Δήμου του, αλλά και για να υπάρξει επιτέλους επαρκής αστυνόμευση διότι η εγκληματικότητα στα Μεσόγεια έχει αυξηθεί επικίνδυνα.

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι στην θέση «Κούπι» στο Κορωπί υπάρχει μόνιμος καταυλισμός Ρομά.

Η Ένωσή μας στηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε κάθε προσπάθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου να επιτευχθούν κοινά και δίκαια αιτήματα μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.