Η γιορτή του συλλόγου ΑΣΕ Θησέας Αγίου Δημητρίου




(ΑΣΕ Θησέας Αγίου Δημητρίου)

Την Παρασκευή 02.06.2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή ετήσια γιορτή του συλλόγου μας για την λήξη της χρονιάς 2016 – 2017. Οι μικροί μας αθλητές μας έδειξαν τι έμαθαν την φετινή χρονιά, τα μεγαλύτερα παιδιά μας έκαναν επίδειξη πόντων ενώ δυο εκ των αθλητών του αγωνιστικου μας τμήματος μας, Ο Χρήστος και ο Dusko έκαναν επίδειξη αγωνιστικου Τενις!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην γιορτή μας είχαμε την τιμή να παρευρεθούν οι: κα Ελενη Χατζηδημητριου προεδρος Δημ.συμβουλιου, ο κος Κωστας Χριστοδουλης προεδρος ΟΠΑΠ, ο κος Σουλης Σοφιανοπουλος αντιδημαρχος οικονομικων, ο κος Πανος Μπαντουνας αντιπρ. ΟΠΚΑΠ και ο κος Θανασης Βασιος δημ.συμβουλος απο την παραταξη ΜΕΤΕΧΩ ενω και η δήμαρχός μας κα Ανδρουτσου Μαρία παρόλο των ανειλημμένων υποχρεώσεων της καταφερε να ερθει και να μας ευχηθει.

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ε. ΘΗΣΕΑ ευχαριστεί όλους τους αθλητες του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους καθως και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην καλοκαιρινή μας γιορτή. Τέλος, ευχαριστεί και όλους τους προπονητές Nikola, Έκτορα, Μαρία, Σωτήρη και Dusko για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους και την προσφορά τους στο έργο του συλλόγου. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

Υ.Γ Τα μαθήματα συνεχίζονται μέχρι τέλος Ιουνίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.