Ηλιούπολη: Συναυλία στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων




«Τ’ όνειρό σου ανασταίνω…» ήταν ο τίτλος της μουσικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 το βράδυ, στην εκκλησιαστική κοινότητα Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως.

Ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο, με τη συμμετοχή της παιδικής και της γυναικείας χορωδίας της ενορίας, και με την συνοδεία ορχήστρας που συγκροτούν συνεργάτες του ιερού ναού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ο αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Κουλιανόπουλος, ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλίας Πανταζόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Σεφτελής, η δημοτική σύμβουλος Δήμητρα Κορμά, ο αρχιερατικώς επίτροπος Ηλιουπόλεως και πρόεδρος του εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ναού πρωτοπρεσβύτερος Ευθύμιος Κερμελής, οι αρχιμανδρίτες Σεραφείμ Δημητρίου και Δαμασκηνός Φυλακτός, ο πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης Σαββόπουλος και οι κληρικοί του ναού πρωτοπρεσβύτερος Στέφανος Καλύβας και διάκονος Ιωσήφ Κουτσούρης.

Η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα του π. Ευθυμίου και ολοκληρώθηκε με θερμό χαιρετισμό του πρωτοσύγκελου της Αρχιεπισκοπής π. Συμεών.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.