Καθάρισαν την παραλία του Αγίου Κοσμά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας του Ελληνικού από τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης σε συνεργασία με περιβαλλοντικούς φορείς.

Από νωρίς το πρωί οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου, το Σώμα Εθελοντών, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος  «Ώρα για Δράση», οι Χειμερινοί Κολυμβητές Ελληνικού-Αργυρούπολης καθώς και πολλοί  κάτοικοι έδωσαν το παρών στην παραλία του Ελληνικού.

Σκοπός της προσπάθειας είναι να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες, για ένα καλύτερο και πιο καθαρό περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος επεσήμανε την ανάγκη ευαισθητοποίησης των κατοίκων για το περιβάλλον και ιδιαίτερα στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης  που έχει το προνόμιο να διαθέτει βουνό και θάλασσα εντός των ορίων του, καλώντας τους να κάνουν πράξη το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2017, ‘ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ’.

Τον συντονισμό της δράσης τον είχε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Κρητικός, ενώ υπεύθυνοι για τον συντονισμό των Εθελοντών  που πήραν μέρος στην δράση καθαρισμού ήταν ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου, κ. Β. Νικοθόδης και ο Μ. Τζιάλλας.

Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπεία του Δήμου Ηλιούπολης με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μ. Μπασούρη.

 

 

Καθάρισαν την παραλία του Αγίου Κοσμά
Καθάρισαν την παραλία του Αγίου Κοσμά

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.