Μαρία Ανδρούτσου: “Διαθέστε λίγο από τον χρόνο σας για να βοηθήσετε την πόλη”




Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, καλεί τους κατοίκους να απαντήσουν, μέχρι τις 26 Ιουνίου,  σε ένα ερωτηματολόγιο που αφορά στη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και διαρκεί λίγα λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

Στην έρευνα αυτή επιχειρήσαμε να καλύψουμε το φάσμα και των τριών πυλώνων της Βιώσιμης Ανάπτυξης, να ασχοληθούμε δηλαδή με ζητήματα που αφορούν στην Κοινωνία, την Οικονομία και το Περιβάλλον, δημιουργώντας έτσι ένα  ερωτηματολόγιο και ζητώντας από εσάς, τον πυρήνα της πόλης μας, να μας πείτε τη γνώμη σαςνα μας βοηθήσετε να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητεςνα αποτυπώσουμε τις ανάγκες και τέλος να θέσουμε τους μελλοντικούς στόχους για τη βελτίωση της πόλης μας.

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο:
https://www.surveymonkey.com/r/sustainable_development_dad 

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και διαρκεί λίγα λεπτά. Παρακαλούμε θερμά να μας απαντήσετε το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 προκειμένου να έχουμε χρόνο για την επεξεργασία των απαντήσεων.

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη και θα βοηθήσει ουσιαστικά την προσπάθειά μας να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να λειτουργούμε ακόμα πιο υπεύθυνα απέναντι στο περιβάλλον, τον άνθρωπο και την κοινωνία. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας και τη συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση,

Η Δήμαρχος
Μαρία Ανδρούτσου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.