Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποθεώνει το Cine Alimos (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




https://www.facebook.com/ChristopherPapakaliatis/videos/724027301132652/

 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook αποθεώνει το Cine Alimos, τον θερινό κινηματογράφο του Αλίμου που βρίσκεται δίπλα στο κύμα και κάνει μια πρόταση: Να γίνει στην Αθήνα ένα Παγκόσμιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, πάνω στη θάλασσα.

“Φανταστείτε ένα Αυγουστιάτικο παραθαλάσσιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ φεστιβάλ κινηματογράφου κατά μηκος της παραλιας μας, που θα ξεκινάει από το Ίδρυμα Νιαρχος και θα φτάνει μέχρι και την Βουλιαγμενη με αντίστοιχες θερινες προβολές ταινιών από όλο τον κόσμο” λέει ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου ήταν οι επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, στην πρεμιέρα του Cine Alimos.

Συνομίλησαν με το κοινό για την ταινία “Αν…” και ο δημιουργός της ταινίας δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να βγάζει φωτογραφίες και βιντεάκια από το θερινό σινεμά.

Στη σελίδα του ανέβασε και ένα βίντεο με εναέρια πλάνα από το Cine Alimos, το οποίο έντυσε με μουσική από την ταινία.

Δείτε τι έγραψε στο facebook:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλιμου Ανδρέα Κονδύλη για την πρόσκληση χθες στον κινηματογράφο Cine Alimos και τον κόσμο που ήταν τόσο θερμός στην προβολή της ταινιας μας.

Ενας θερινός κινηματογράφος πάνω στο κύμα. Σαν όνειρο ήταν.
Τους γνώρισα πρώτη φορά χθες και η προσωπική δουλεια που έχουν κάνει είναι εξαιρετική και αξίζει σε όλους τους συγχαρητήρια.
Μπορεί να περνάει η πόλη μας την χειρότερη της φάση,ομως έχει τόσες ωραίες εικόνες και στιγμες που αξίζει να τις επικοινωνούμε.Για το κοινό καλό όλων μας.
Βλέποντας αυτήν την εικόνα χθες αναρωτήθηκα γιατί να μην έχουμε και εμείς ένα Παγκόσμιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου πάνω στην θάλασσα μας;;;
Αφού σαν την δίκη μας θάλασσα δεν υπάρχει πουθενά αλλου.(Και σε αυτό δεν διαφωνεί κανεις)
Το σκηνικό μας είναι έτοιμο.
Τι έχουμε να χάσουμε;
Φανταστείτε ένα Αυγουστιάτικο παραθαλάσσιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ φεστιβάλ κινηματογράφου κατά μηκος της παραλιας μας,που θα ξεκινάει από το Ίδρυμα Νιαρχος και θα φτάνει μέχρι και την Βουλιαγμενη με αντίστοιχες θερινες προβολές ταινιών από όλο τον κόσμο.
Κάθε Δήμος θα έχει αντίστοιχες τέτοιες θερινές αίθουσες.(Οι κλειστές αίθουσες έτσι κι αλλιως υπάρχουν και είναι πολλες που το καλοκαίρι υπολειτουργούν)
Θα έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου ταινίες, καλλιτέχνες, δημιουργοί,
παραγωγοί, αγοραστές,
επισκέπτες.
Ξενοδοχεία έχουμε,μαρίνες έχουμε,παραλίες εχουμε, τραμ,δρόμους, εκθεσιακούς χώρους έχουμε, μαγαζιά ωραία και αν έχουμε.Ο κάθε Δήμος έτσι κι αλλιως έχει κάνει τρομερή δουλεια στην παραλία του και έχει φτιαξει χώρους πανέμορφους.
Γιατί να μην γίνει και κάτι έξτρα,από κοινού;;
Ένα φεστιβάλ κρατάει 15 μερες και είναι πόλος έλξης, κέρδους,καλής επικοινωνίας,και προώθησης μιας πόλης.
Μόνο καλό θα μπορούσε να αποφέρει κάτι τέτοιο.
Φαντάζομαι καπως έτσι άρχισαν και οι Κάννες,και το Βερολίνο,και η Ρώμη,το Λοκαρνο και όλα τα φεστιβάλ.
Χορηγοί πάντα βρίσκονται (ξένοι και Έλληνες) διαφημιστές, ιδιώτες,
εταιρίες,παράγοντες που αγαπάνε αυτήν την πόλη.
Γιατί όχι;;
Στην αρχη θα είναι μικρό.
Ομως πολύ σύντομα θα μπορούσε να γίνει μεγάλο και παγκόσμια μοναδικό.
Κάτι για το οποίο θα είμασταν όλοι περήφανοι.
Απλα μια σκέψη. #greece🇬🇷 #athens #cinealimos #openaircinema#summer #athensriviera🌴 #beauty

 

 

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης είπε:

Απόψε είναι η επίσημη πρεμιέρα του Cine Άλιμος, μιλήσαμε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη Μαρίνα Καλογήρου με τον κόσμο, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και συγκινητική.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους δύο ξεχωριστούς και πολύ ταλαντούχους ανθρώπους που ήρθαν εδώ μας τίμησαν και μας έδωσαν δωρεάν τα δικαιώματα της ταινίας, για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες που γέμισαν τον κινηματογράφο μας”.

“Να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο τον Ανδρέα Κονδύλη που μας ομορφαίνει τις ζωές κάνοντας τέτοιες προσπάθειες” είπε η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Tsakiridis Stavros

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ: Panagos Tsantilas

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.