Παλαιό Φάληρο: Στις 20 Ιουλίου ο διαγωνισμός για το πολυδύναμο κτίριο




Ο Δήμος  Παλαιού Φαλήρου διακηρύσσει την με ανοικτή διαδικασία επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου:
«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ KAI ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ Ο.Τ 381», εκτιμώμενης αξίας 3.935.483,87 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.), που θα διεξαχθεί σύμφωνα με α) τις διατάξεις του ν. 4412/2016 (Α’ 147) και β) τους όρους της παρούσας και καλεί
τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς να υποβάλουν προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου
κατασκευής του ως άνω έργου.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί από την αρμόδια για την ανάδειξη εργολάβου των δημοπρατούμενων έργων βάσει του άρθρου 221, παρ. 8α του Ν.4412/2016 Eπιτροπή Διαγωνισμού, στο Δημοτικό Κατάστημα, Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, Παλαιό Φάληρο, την 20η Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 4.880.000 ευρώ με ΦΠΑ που θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής με την κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, συνολικού εμβαδού δόμησης 475,24 τ.μ., το οποίο θα αποτελείται από ισόγειο, καθώς και Α΄ και Β΄ υπόγειο. Το εμβαδόν του Α΄ και Β΄ υπογείου είναι 1.598,85 τ.μ. και 1.693,14 τ.μ. αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η κύρια χρήση του κτιρίου περιλαμβάνει την κατασκευή χώρων γραφείων, αποδυτηρίων και κυλικείου για την εξυπηρέτηση της υπηρεσίας καθαριότητας και των εργαζόμενων του Δήμου. Ακολούθως, στη στάθμη του Α΄ και Β΄ Υπογείου θα δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης μεγάλων οχημάτων και λοιπών αυτοκινήτων, καθώς και χώροι Η/Μ εγκαταστάσεων και αποθηκών. Στον περιβάλλοντα χώρο του συγκροτήματος θα πραγματοποιηθούν εκτενείς διαμορφώσεις πρασίνου και δεντροφυτεύσεων, ενώ προβλέπεται η κατασκευή παιδικής χαράς, γηπέδου μπάσκετ, πλακοστρώσεων και ράμπας γκαράζ.

Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ο.Τ. 381 του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, το οποίο ορίζεται από τις οδούς Κοραή, Αγίου Πέτρου, Σωκράτους και Χαλκίδος (πεζόδρομος).

Παλαιό Φάληρο: Στις 20 Ιουλίου ο διαγωνισμός για το πολυδύναμο κτίριο

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.