“Ψέματα για τους συμβασιούχους λέει στους πολίτες ο κ. Κωνσταντάτος!”




(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)

Όλοι οι δήμαρχοι της Νότιας Αθήνας με ανακοινώσεις τους καλούν τους πολίτες να μη βγάζουν σκουπίδια τις μέρες της απεργίας που αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους συμβασιούχους.

Κανένας δεν διανοήθηκε να επιρρίψει ευθύνες στη κυβέρνηση για την πορεία που πήρε το θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα, ούτε καν ο -πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ & ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας- δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου.

Μάλιστα -για να αναφερθούμε μόνο στους γειτονικούς μας Δήμους- ο δήμαρχος Αλίμου κ. Κονδύλης ανέφερε την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ως αιτία της δυσχερούς θέσης που βρίσκονται οι συμβασιούχοι και αυτή είναι η αλήθεια.

Αντίθετα ο κ. Κωνσταντάτος εντελώς ψευδώς αναφέρει ότι οι κινητοποιήσεις γίνονται «ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να απολυθούν οι συμβασιούχοι στον τομέα της καθαριότητας».

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να κρατήσει τους συμβασιούχους και αυτή η απόφασή της ακυρώθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Παρ’ όλα αυτά η κυβέρνηση έδωσε παράταση στις συμβάσεις μέχρι 31 Δεκεμβρίου προκειμένου να διευθετήσει το θέμα.

Θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Κωνσταντάτος ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν κάνει απολύσεις. Αντίθετα έχει προσλάβει τους δημοτικούς αστυνόμους, σχολικούς φύλακες κλπ που είχε απολύσει ο δικός του φίλος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ασκούσε εξουσία ως υπουργός του Αντώνη Σαμαρά.

Ελληνικό 20.06.2017

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.