Summer camp στο Δήμο Γλυφάδας




Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) προσφέρει και φέτος ο Δήμος Γλυφάδας για τα παιδιά 6-14 ετών των μόνιμων κατοίκων της πόλης.

Στόχος είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά.

Η συνολική διάρκεια του summer camp θα είναι πέντε εβδομάδες (19 Ιουνίου-21 Ιουλίου), στη διάρκεια των οποίων το πρόγραμμα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 π.μ. ως τις 4:15 μ.μ.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την επόμενη Τρίτη, 13 Ιουνίου ως και το Σάββατο, 17 Ιουνίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών), από 8:30 π.μ. – 2 μ.μ. και από 4 μ.μ. – 8 μ.μ.

Στις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες έχουμε φροντίσει οι μικροί μας φίλοι να έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων (στίβο, μπάσκετ, κολύμβηση, κλπ,), να συνδεθούν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και να αναπτύξουν το δυναμικό τους μέσα από υγιή αθλητικά πρότυπα! Θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία και αλλού, ενώ θα υπάρχουν καθημερινά αθλητικές δράσεις, δημιουργικά παιχνίδια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά σπουδαίους αθλητές, να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες των νοτίων προαστίων, να εκφραστούν δημιουργικά, να συνδεθούν με το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, να γελάσουν με αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια, να ξεχαστούν μέσα από τις περιπέτειες ηρώων του κινηματογράφου, να ενδυναμώσουν τα θετικά τους γνωρίσματα, να δημιουργήσουν παρέες και σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας!

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής που πρέπει να υποβάλλονται μαζί με την αίτηση εγγραφής είναι τα ακόλουθα:

1. Αίτηση εγγραφής (παραλαμβάνεται από το χώρο εγγραφής)

2. Υπεύθυνη δήλωση γονέα (παραλαμβάνεται από το χώρο εγγραφής)

3. Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό εφορίας όπου να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας

4. Ιατρική βεβαίωση του παιδιού

5. Πιστοποιητικό γεννήσεως (για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2011)

Το κόστος της συμμετοχής στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ανέρχεται στα 50 ευρώ ανά παιδί (το υπόλοιπο κόστος καλύπτεται από το Δήμο). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή να λάβουν μέρος στο camp. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2108943800.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.