Βούλα: “Βλέπουν” εμπρησμό πίσω από την πυρκαγιά στο 2ο Γυμνάσιο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Φωτογραφίες από την κατεστραμμένη αίθουσα – κοντέινερ, που βρισκόταν στο προαύλιο του 20υ Γυμνασίου Βούλας (Προόδου και Βουτυρά), ανάρτησε στο facebook η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης  Μίμα Νικηφοράκη.

Έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για εμπρησμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ 

 

Ευχαριστήριο
Το σχολείο και ιδιαίτερα η κα Σοφιανού, καθηγήτρια Αγγλικών του Β’ Γυμνασίου Βούλας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου για τη σημαντική βοήθεια στη δημιουργία αίθουσας Αγγλικών, τη δ/ντρια κα Ζωή Σαρακατσιάνου για τη συμπαράσταση και συμβολή της και ιδιαίτερα τους μαθητές (με αλφαβητική σειρά) Κοτζιά Άγγελο, Καραδήμα Αλέξανδρο, Καραδήμα Δημήτριο, Κρανά Γεώργιο και Κασαπλέρη Ιωάννη που φιλοτέχνησαν με graffiti την εξωτερική όψη της τάξης. Η τάξη αυτή είναι αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας από τη δημιουργία της οποίας επωφελούνται σημαντικά οι μαθητές του σχολείου.

Μπράβο στα παιδιά στους οποίους ευχόμαστε καλή πρόοδο και κάθε καλό.

Βούλα: "Βλέπουν" εμπρησμό πίσω από την πυρκαγιά στο 2ο Γυμνάσιο

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.