Άλιμος: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των Ασκήσεων Ηρεμίας




Έλενα Αθανασογιαννοπούλου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Συντοντίστρια Συστημικών Αναπαραστάσεων)

Έκλεισε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος κύκλος του πρωινού τμήματος των Ασκήσεων Ηρεμίας και Ψυχικής ενδυνάμωσης στον Δήμο Αλίμου! Πάνω από 70 συμπολίτες μας, δημότες και ετεροδημότες απόλαυσαν τα πολλαπλά οφέλη του Προγράμματος “Τρόπος Ζωής” ‘Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να δείτε μέρος του προγράμματος, με χαρά σας περιμένουμε αυτήν την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 20.00 με 22.00 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Λ. Ιωνίας 24 στον ‘Αλιμο.
‘Έχουμε ήδη τις πρώτες σας δηλώσεις συμμετοχής για το νέο μας ξεκίνημα από Σεπτέμβρη. Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει ξανά τέλη Σεπτέμβρη και θα συνεχίσει έως και τον Μάιο. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα με χρονική διάρκεια ενός δίωρου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο Πολιτιστικό Κέντρο 210 9942500-550-551.
Εναλλακτικά στην σελίδα Ασκήσεις Ηρεμίας στον Δήμο Αλίμου ή στο email :[email protected].
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη για την πρωτοποριακή ιδέα και όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση. Εκτιμούμε πολύ την βοήθεια του Προέδρου του Πολιτιστικού Αρτέμη Καραμολέγκου, Αντιπροέδρου Νίκου Αλβανού, Αντιδημάρχου Στέφανου Διαμαντή καθώς και όλη την υπέροχη ομάδα των υπαλλήλων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αλίμου Αλεξάνδρα Ηγουμένου , Σοφία Δάβαρη , Κυριακή Κουνιάρη, Τέσσυ Ελευσινιώτου. Με την δική τους συμβολή οι «Ασκήσεις Ηρεμίας» ολοκληρώθηκαν με επιτυχία!
‘Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φωτογράφο μας Γιάννη Τσιφλιτάκο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες του και την Σοφία Πασπαλά για την πολύτιμη εθελοντική βοήθεια της. Άφησα για το τέλος όλους εσάς που με την δική σας συμμετοχή το μοίρασμα και τα βιώματα σας δείξατε την αναγκαιότητα του προγράμματος αυτού. Σας ευχαριστώ όλους!

https://www.facebook.com/athan.elena/posts/1912005005729012

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.