Ανακατασκευή του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου

Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Άλλο ένα έργο βρίσκεται σε εξέλιξη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αλίμου. Μετά την αλλαγή του χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Τραχώνων, τα συνεργεία έπιασαν δουλειά και στο κλειστό γυμναστήριο, στο Άνω Καλαμάκι (Ελευθερίου Βενιζέλου).

Το έργο, προϋπολογισμού 81.258,54 ευρώ πλέον ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των αθλητικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αλίμου. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αποξήλωση υπάρχοντος δαπέδου, κατασκευή νέου ξύλινου αθλητικού δαπέδου (παρκέ) σύμφωνα µε τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθαιρέσεις πλακιδίων τοίχων και δαπέδων, αντίστοιχες επενδύσεις καθώς και νέο εξοπλισμό στα αποδυτήρια, νέα όργανα εκγύμνασης, προμήθεια του ιατρείου με ιατρικά όργανα και απαραίτητο εξοπλισμό.

Σημειώνεται ότι τη δημοπράτηση, την υπογραφή της σύμβασης µε τον ανάδοχο και την κατασκευή του έργου έχει αναλάβει ο Δήμος Αλίμου.

Ο δήμαρχος Αλίμου σε ανάρτησή του στο facebook εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια:

Ξεκίνησε και η ανακατασκευή του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Αττικής για τη χρηματοδότηση του έργου!!

Опубліковано Andreas Kondylis 27 липня 2017 р.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X