Δημοτικό Συμβούλιο για το Ελληνικό




Ο Δήμαρχος Eλληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει στις 2 Αυγούστου, θα παρουσιάσει αναλυτικά μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την βέλτιστη σύνδεση της επένδυσης με τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου.

Επίσης. όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα δημοσιοποιήσει τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα διεκδικήσει από την επενδυτική διαδικασία και τα οποία έχουν προκύψει από την μεθοδική μελέτη του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπλασης από υπηρεσιακούς παράγοντες, ειδικούς επιστήμονες και την διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου.

Στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη επένδυση αστικής ανάπλασης στην Ν/Α Ευρώπη. Μια επένδυση που θα αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα όχι μόνο στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και στην Αττική, αλλά και στην Ελλάδα ολόκληρη.

Οι ενέργειες της δημοτικής αρχής από εδώ και στο εξής, θα καθορίσουν την ποιότητα ζωής, τόσο των σημερινών κατοίκων της περιοχής όσο και των μελλοντικών, αφού η ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού αποτελεί ουσιαστικά την επέκταση της σημερινής πόλης.

Εδώ και λίγες ημέρες το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπλασης (ΣΟΑ) του έργου έχει δημοσιοποιηθεί προς διαβούλευση ενώ έχει παρουσιαστεί σε υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και στην διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου, που έχει συσταθεί σχετικά.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.