Γ.Σ. Ηλιούπολης: Στο Δήμαρχο το πρώτο διαρκείας!




Με αφορμή την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας η προπονήτρια του τμήματος γυναικών Πηνελόπη Μπλάμη με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ανδρέα Τρομπέτα, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο της πόλης μας κ. Βασίλη Βαλασόπουλο για να του παραδώσουν την 1η κάρτα διαρκείας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε πρόεδρο και προπονήτρια καλή επιτυχία και επίτευξη όλων των στόχων του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η προπονήτρια δήλωσε για την επίσκεψή της στο δημαρχείο:

«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που γνώρισα το δήμαρχο της πόλης. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι δίπλα μας και παρά το βαρύ πρόγραμμά του θα προσπαθήσει να παρακολουθήσει όσους περισσότερους αγώνες μπορεί.

Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης και το τμήμα βόλεϊ γυναικών αγωνίζεται στη μεγαλύτερη κατηγορία (από τα ομαδικά αθλήματα). Ως προπονήτρια θεώρησα χρέος μου να επισκεφτούμε μαζί με τον πρόεδρο κ. Τρομπέτα τον δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο, έναν άνθρωπο του αθλητισμού, και να του ζητήσουμε την φυσική και ηθική υποστήριξή του.

Το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ.Ηλιούπολης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει περήφανους όλους τους πολίτες της πόλης και ελπίζω να τα καταφέρω ανάλογα»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.