Γλυφάδα: Αυλαία στο summer camp με μια μεγάλη γιορτή (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μια μεγάλη γιορτή, που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) που προσέφερε και φέτος ο Δήμος Γλυφάδας στα παιδιά 6-14 ετών των κατοίκων της πόλης. Η γιορτή έγινε στο τέλος της 3ης Μαρίνας Γλυφάδας, παρουσία περίπου 3.000 γονιών και παιδιών και έκλεισε με συναυλία των Vegas.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης συμμετείχαν πρωταθλητές και ολυμπιονίκες τους οποίους βράβευσε ο Δήμος Γλυφάδας: Ο Δημοσθένης Ταμπάκος, η Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Λάμπρος Παπακώστας, ο Παύλος Μάμαλος και ο Αργύρης Καμπούρης, που όλοι αποθεώθηκαν από το κοινό που γέμισε τις κερκίδες του νέου χώρου εκδηλώσεων του Δήμου Γλυφάδας. Στην τετράωρη γιορτή τα παιδιά που συμμετείχαν στο camp τραγούδησαν, χόρεψαν, παρουσίασαν θεατρικά σκετσάκια και αγωνίστηκαν σε αθλοπαιδιές.

«Φιλοξενήσαμε φέτος τον αριθμό-ρεκόρ των 1.200 παιδιών που έπαιξαν, διασκέδασαν, αθλήθηκαν, έμαθαν, πήγαν εκδρομές, έκαναν καινούργιες φιλίες και γέμισαν μπαταρίες για το χειμώνα!», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης.

Η Νατάσσα Αργυροπούλου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, έδωσε «θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος και της υπέροχης αυτής γιορτινής βραδιάς», ενώ ο Περικλής Δορκοφίκης, Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας τόνισε τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε ώστε να έρθει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία ένα τόσο σύνθετο project, όπως η φιλοξενία και η απασχόληση εκατοντάδων παιδιών για πέντε εβδομάδες σε δημοτικούς χώρους και αθλητικές εγκαταστάσεις της Γλυφάδας.

Κορίτσια, αγόρια,μικροί, μεγάλοι,γονείς, δημοτική αρχή,εκπαιδευτές, εργαζόμενοι στη σειρά,πιάσαμε γερά τα χέρια και …

Опубліковано Natasha Argiropoulou 21 липня 2017 р.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.