Γλυφάδα: Η καθαρή πόλη θέλει τρόπο (VIDEO&EIKONEΣ)




Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Για να “τρέξεις” μια ομάδα ανθρώπων πρέπει να έχεις ιδιαίτερες ικανότητες.

Να γνωρίζεις από πρώτο χέρι τα καθημερινά προβλήματα της δουλειάς και να στέκεσαι δίπλα τους ακόμη και στα προσωπικά τους θέματα να είσαι απαιτητικός και αυστηρός όταν χρειάζεται και το πιο βασικό: Να σε σέβονται και όχι να σε φοβούνται. Αν ακολουθήσεις αυτούς τους κανόνες σίγουρα θα είσαι κερδισμένος.

Εντελώς τυχαία (μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι δύο υπάλληλοι της καθαριότητας) βρεθήκαμε στην παραλία της Γλυφάδας και πέσαμε πάνω στην νέα αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Άννυ Καυκά και σε ένα συνεργείο του δήμου.

Πριν παρουσιαστούμε κρυφακούσαμε την αντιδήμαρχο να μιλάει στους εργαζόμενους και να τους δίνει οδηγίες, ήρεμα και ωραία με το χαμόγελο στα χείλη. Και η δουλειά γινόταν τόσο απλά, χωρίς φωνές και εντάσεις.

-Κάθε μέρα έξω; ρωτάμε την αντιδήμαρχο

“Βέβαια και κάθε μέρα, έξω για να γνωρίζουμε από κοντά τα προβλήματα της δουλειάς και να τα λύνουμε επιτόπου”, μας λέει

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι δίνουν και την ψυχή τους για να είναι καθαρή η πόλη.

Σήμερα καθαρίζουμε τον πεζόδρομο της παραλίας, τις στάσεις του τραμ και την 3η μαρίνα. Έχουμε κάνει δύο ομάδες που ξεκινούν από τις 6 το πρωί και καθαρίζουν δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες με ζεστό νερό και απορρυπαντικό”.

Είπαμε θέλει τρόπο…

 

 

Δήμος Γλυφάδας- Καθαριότητα Ένας πανέμορφος χώρος, κυριολεκτικά πάνω στη Θάλασσα, δημιουργήθηκε με πολλή δουλειά αλλά κ…

Опубліковано Άννυ Καυκά 14 липня 2017 р.

Οι τελευταίες πινελιές στην πλήρως ανακαινισμένη 3η μαρίνα Γλυφάδας, όπου το Σάββατο 22 Ιουλίου, το Φεστιβάλ Γλυφάδας, θα φιλοξενήσει «Το πρώτο μας πάρτι» την μουσικοθεατρική παράσταση των Στέλιου Παπαδόπουλου & Μάκη Δελαπόρτα, με Δάκη, Μπέσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, κ.ά.

(Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γλυφάδας)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.