Η Εστία Νέας Σμύρνης στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατών




Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης και πάνω από 45 Μικρασιατικοί Σύλλογοι και 1300 χορευτές από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατών «Καλώς Ανταμωθήκαμε» όπου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, ήθη & έθιμα από την Καππαδοκία έως την Κωνσταντινούπολη, την Προποντίδα και όλα τα παράλια της Μικράς Ασίας ενώ μας ταξίδεψαν στις μοναδικές αυτές αλησμόνητες πατρίδες του Ελληνισμού.

Το ιδιαίτερα ξεχωριστό Μικρασιατικό Αντάμωμα «Καλώς Ανταμωθήκαμε», αποτελεί την πρώτη συντονισμένη προσπάθεια συνάντησης Μικρασιατών από όλη τη χώρα, όπου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης στη Λαμία.

Το σπουδαίο αυτό εγχείρημα ανέλαβαν ως μια πρώτη ιστορική σύμπραξη μεταξύ του Δήμου Λαμιέων, της Ένωσης Μικρασιατών Λαμίας & της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχημένη διοργάνωση.

Σε μια εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ των Προέδρων Μικρασιατικών συλλόγων/σωματείων που εκπροσωπήθηκαν και τα Μέλη της ΟΠΣΕ αποφασιστικέ ότι τη σκυτάλη για το επόμενο αντάμωμα θα πάρει ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας στην Κατερίνη σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας όπου και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία

Ραντεβού στο επόμενο Μικρασιατικό αντάμωμα στην Κατερίνη ! ! !

Καλή Επιτυχία & Καλώς Ανταμωθήκαμε

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.