Η συναυλία του Κώστα Χατζή στη Γλυφάδα




Χιλιάδες θεατές απόλαυσαν τη συναυλία με τον Κώστα Χατζή, στο νέο χώρο εκδηλώσεων που δημιούργησε ο Δήμος Γλυφάδας στο τέλος της 3ης Μαρίνας, στο παλιό «καράβι».

«Ο μοναδικός Κώστας Χατζής μας έκανε τη μεγάλη τιμή να είναι κοντά μας και μας χάρισε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα τραγούδια του.

Μπορεί να έκλεισε τα 80 του χρόνια, αλλά εξακολουθεί να συγκλονίζει!

Τον ευχαριστούμε για τις μελωδίες του που παρέσυραν σήμερα περισσότερους από 4.000 θεατές σε νοσταλγικά μουσικά ταξίδια, σε άλλη μία υπέροχη συναυλία στην ανακαινισμένη 3η Μαρίνα μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Η 3η Μαρίνα Γλυφάδας ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά, με ασφαλτόστρωση, πεζοδρόμηση, νέα παγκάκια, οικολογικά φώτα και ευρεία δενδροφύτευση σε όλο το μήκος της.

Στο τέλος της 3ης Μαρίνας, ο χώρος αναμορφώθηκε πλήρως, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις, δίπλα στο κύμα.

Tο Σάββατο  στην 3η Μαρίνα θα ανέβει η θεατρική παράσταση «Ομερτά: Η σιωπή των ανδρών» του Κώστα Σπυρόπουλου.

Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας. Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα στο www.glyfada.gr/festival.

 

https://www.facebook.com/emvougiouk/posts/10213543545762985

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.