Ο Όμιλος Σταθοκωστόπουλου στηρίζει τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Στις 31 Ιουλίου, στο Ακρωτήρι W θα γίνουν τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017.

2010: χρονιά σταθμός για τα καλλιστεία ομορφιάς στην Ελλάδα. Η απόφαση του τηλεοπτικού ΑΝΤ1 να αποχωρήσει από την τηλεοπτική κάλυψή τους σηματοδοτεί την αρχή της… πτώσης.

2017: Ο Νίκος Μπάμπαλης, επί σειρά ετών μέλος του επιτελείου των καλλιστείων του ΑΝΤ1, ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, ο μετρ της σκηνοθετικής επιμέλειας των διαγωνισμών ομορφιάς και ένα επίλεκτο επιτελείο συνεργατών ετοιμάζονται να προσδώσουν στα καλλιστεία τη χαμένη τους λάμψη!

Τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 απέκτησαν «στέγη» και ετοιμάζονται να δώσουν το στέμμα της πιο όμορφης της Ελλάδας σε μία από τις εντυπωσιακές φιναλίστ που θα περπατήσουν στη «γέφυρα της ομορφιάς».

Μία «γέφυρα ομορφιάς», που θα στηθεί στον υπέροχο χώρο του καλύτερου club της Αθήνας. Το «Ακρωτήρι W» Nightclub – Restaurant Athens και ο όμιλος Σταθοκωστόπουλου άνοιξαν την αγκάλη τους και το σήμα δόθηκε. Και το βράδυ της Δευτέρας της 31ης Ιουλίου, οι πανέμορφες φιναλίστ του Διαγωνισμού θα διεκδικήσουν το στέμμα της Star Ελληνική Ομορφιά 2017, της Miss Ελληνική Ομορφιά 2017 και της Miss Young Ελληνική Ομορφιά 2017!

Μία βραδιά που δίχως αμφιβολία θα είναι μοναδική, εντυπωσιακή. Και αυτό διότι στην πίστα του «Ακρωτήρι W» Nightclub – Restaurant Athens δεν θα βρεθούν μόνο οι εντυπωσιακές φιναλίστ. Αλλά και ο καταπληκτικός Λευτέρης Πανταζής!

Ο τραγουδιστής με τους περισσότερους από 80 πλατινένιους και χρυσούς προσωπικούς δίσκους, με τις δεκάδες επιτυχίες, με τις αμέτρητες παρουσίες στα καλλιστεία στη «χρυσή» τους εποχή, απάντησε θετικά στην πρόσκληση να σταθεί δίπλα στην αναγέννηση που επιχειρείται στον θεσμό των διαγωνισμών ομορφιάς. Και στο πλάι του θα έχει μεταξύ άλλων και τους Droulia’s Brothers! Τα αδέρφια που με τη λύρα και το νταούλι, αλλά και το πάθος και τις μαντινάδες τους ξέρουν να ξεσηκώνουν τον κόσμο, όπου σταθούν και όπου βρεθούν.

Ο όμιλος Σταθοκωστόπουλου, βέβαια δεν στηρίζει τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017, μόνο με την παραχώρηση των υπέροχων χώρων του «Ακρωτήρι W» Nightclub – Restaurant Athens.

Αλλά και με το έτερο εντυπωσιακό «διαμάντι» της αλυσίδας του ομίλου. Το Peñarrubia Lounge (Λεωφόρος Ποσειδώνος 10, Καλαμάκι)! Εκεί όπου οι φιναλίστ των Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017, θα έχουν τη δυνατότητα στις ελεύθερες ώρες τους να καθίσουν και να απολαύσουν πέρα από τη θάλασσα και τα μοναδικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος, παρέα είτε με έναν καφέ, είτε με ένα δροσερό ποτό, είτε γευόμενες τα εκπληκτικά πιάτα που σερβίρονται στον μοναδικό αυτό χώρο…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΤΟ ΤΟΚ ΤΟΚ

https://vimeo.com/207069645

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.