Πασίγνωστος Έλληνας καναλάρχης δίνει μάχη σε ιδιωτικό νοσοκομείο της παραλιακής ζώνης




(από το kourdistoportocali.gr)

Mάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει πασίγνωστος Έλληνας καναλάρχης ο οποίος νοσηλεύεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ιδιωτικό νοσοκομείο της παραλιακής ζώνης.

Ο καναλάρχης αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος στην διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης με την νεαρή συνοδό του σε σουίτα ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης.

Η κοπέλα όταν συνήλθε από το σοκ προσπάθησε να τον συνεφέρει δίνοντάς του απανωτά χαστούκια και κάνοντας του μαλάξεις αλλά ο ηλικιωμένος καναλάρχης δεν αντιδρούσε.

Εντρομη τηλεφώνησε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κι εκείνοι με την σειρά τους κάλεσαν ιδιωτικό ασθενοφόρο. Η νεαρή συνοδός του καναλάρχη άθελά της και στην προσπάθεια να του προσφέρει η ίδια τις πρώτες βοήθειες έχασε χρόνο που μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή. Ο καναλάρχης ακόμη δεν έχει συνέλθει και όσο περνάνε οι ώρες οι γιατροί δίνουν όλο και πιο λίγες πιθανότητες στο καλό σενάριο.

Σύμφωνα με κάποιους από τους θεράποντες ιατρούς ο ασθενής ενδέχεται να παραμείνει για μήνες φυτό, χωρίς καμμία επαφή με το περιβάλλον…Aν τελικά καταλήξει θα είναι ο 2ος καναλάρχης μετά τον Μίνωα Κυριακού που θα έχει χαιρετίσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα…

(Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…)

ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.