Paul van Dyk – the future is HERE




Το Σάββατο 22 Ιουλίου στα Decks του Bolivar θα είναι ο TOP DJ PAUL VAN DYK.

Ο παγκοσμίου φήμης DJ, αρχιτέκτονας ήχου, και υποψήφιος για Grammy καλλιτέχνης, Paul van Dyk συνεχίζει να κυριαρχεί στα charts της ηλεκτρονικής μουσικής και εμφανίζεται στο αποκορύφωμα κάθε λίστας Top DJ σε όλο τον κόσμο. Το PvD, όπως ονομάστηκε από τους οπαδούς του, έχει κατατάξει τον 1ο DJ του κόσμου από τον “Top 100 DJs poll” του DJ Magazine δύο φορές κάτι που λιγότερο από μια χούφτα DJs έχουν επιτύχει ποτέ.

 

Ο Grammy υποψήφιος καλλιτέχνης, ο παγκοσμίου φήμης DJ και αρχιτέκτονας ήχου Paul van Dyk συνεχίζει να κυριαρχεί στα ηλεκτρονικά διαγράμματα μουσικής και εμφανίζεται στο αποκορύφωμα κάθε λίστας Top DJ σε όλο τον κόσμο. Ο PVD, έχει καταταγει ως ο Νο 1 DJ του κόσμου από το “Top 100 DJs poll” του DJ Magazine δύο φορές κάτι που λιγότερο από μια χούφτα DJs που έχουν επιτύχει ποτέ.

Ο  PVD είναι ένας από τους σκληρότερους καλλιτέχνες στην ηλεκτρονική μουσική, με tour που διασχίζουν κάθε ήπειρο,. Είναι πρωταγωνιστής σε κάθε μεγάλο φεστιβάλ και έχει μια εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα ηχογράφησης. Με πάνω από 3 εκατομμύρια άλμπουμ να έχουν πωληθεί παγκοσμίως, ο van Dyk ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο πάνω από 16 φορές κάθε χρόνο για τις διεθνείς εμφανίσεις του. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2008/2009 ο PVD έπαιξε το Barra Beach μπροστά σε πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους στο Ρίο ντε Τζανέρο δίνοντας απόδειξη της απίστευτης δημοτικότητάς του σε όλο τον κόσμο. Το 2008 ο Paul Van Dyk επεκτάθηκε και στη δημιουργία μουσικής για βιντεοπαιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες. Η δουλειά του με την EA Games οδήγησε σε πολυάριθμες κυκλοφορίες με τη μουσική του στο Mirror’s Edge και το Grand Slam Tennis το 2009.

Το αρχικό του άλμπουμ In Between κυκλοφόρησε το 2007 με συνεργασίες με τους David Byrne και Jessica Sutta των Pussycat Dolls καθώς και τους Rea Garvey του Reamon και τον Johnny McDaid της Vega 4.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο Bolivar Beach Bar, Σάββατο 22 Ιουλίου 2017, Ακτή του Ηλίου, Άλιμος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.