Τέλος στο χάλι της Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στις 3 Αυγούστου θα γίνει ο διαγωνισμός για τη βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Αλίμου, προϋπολογισμού 2.971,850 ευρώ, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού αναρτήθηκε στη Διαύγεια και στο site του δήμου (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι παρεμβάσεις (οδοποιίας, ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις, ηλεκτροφωτισμού και επισκευής νησίδων) θα πραγματοποιηθούν στην λεωφόρο Αλίμου (στα διοικητικά όρια του δήμου Αλίμου) αλλά και σε 62 ακόμη σημεία σε οδικούς άξονες του Δήμου συνολικού μήκους 16.319 μέτρων.

Έτσι αναμένεται να δοθεί τέλος στο χάλι που παρουσιάζει η λεωφόρος Αλίμου, με τις κατεστραμμένες από τα τροχαία μπάρες που αποτελούν καθημερινά παγίδες για οδηγούς και πεζούς.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι καταστηματάρχες έβαλαν και το χεράκι τους μετά τα τροχαία για να φύγουν εντελώς οι μπάρες και να περνούν ανεμπόδιστα οι πελάτες τους!

Όπως είπε στο NOTIA.GR ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο θα τοποθετηθούν μπάρες και στο κομμάτι πριν τον ανισόπεδο κόμβο με την παραλιακή (εκεί που έγινε πρόσφατα το θανατηφόρο τροχαίο) για να αποτρέπουν τους οδηγούς να κάνουν επιτόπου στροφή.

Δείτε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη λεωφόρο Αλίμου:

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.