Βούλα: “Μετωπική με την ταμπέλα” (VIDEO)




 

(της Lamprini StrayΤο Forum των 3Β)

Στη συμβολη των οδων Βασ. Παυλου και Ιπποκράτους, απο κέντρο Βούλας προς Ασκληπιειο η τοποθετηση 2 πινακιδων η μια στη δεξια πλευρά και η αλλη στο τριγωνο διάζωμα οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ τοποθετησεις ΟΔΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ, αποφασισαν πως μιας και δεν τους εφτανε ο στηλος στο ύψος δεν θα υπήρχε πρόβλημα να βάλουν την μπλε ταμπελα με τα βελάκια κατεύθυνσης των οχηματων κατω απο το STOP σε ύψος περιπου 1.40 εκ. Το αποτέλεσμα ήταν πως μην κοιτώντας ακριβως ευθεία κανοντας εκπαιδευση σκυλου στα δεξια μου (κοιτουσα τον σκυλο) και μη φανταζομενη πως θα “εβρισκα” σε ταμπέλα εφαγα τετοια κουτουλια που θεωρώ πως ημουν πολυ τυχερη που δεν λυποθυμησα και να χασω και τον σκυλο ο οποιος ειναι φοβικος. Πρέπει να διορθωθεί το πρόβλημα πριν είναι αργα….. μακαρι να υπήρχαν και κυρωσεις των υπευθύνων αλλα που τετοια τυχη στη χωρα που ζουμε. Αίσχος!

Στο βίντεο μπορείτε να δειτε και την πινακιδα με το STOP και το ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ απο κατω η οποοα προηγείται και ειναι ανω των 2 μετρων βιδωμένες οι ταμπέλες στο στηλο.

Φυσικά ο στηλος βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του πεζοδρομίου ωστε ειτε αριστερά πας ειτε δεξια κουτουλας στην ταμπέλα, οπότε ο μονος τροπος είναι…. το άλλο. … να κατεβεις απο το πεζοδρόμιο βέβαια. … ε να σε χτυπησει και κανενα αμάξι που μου θελετε να περπατατε και σε πεζοδρόμια ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

Γνωρίζει κανείς ποιανου αρμοδιότητα είναι?

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του αντιδημάρχου Τεχνικών υπηρεσιών και Δόμησης, Νικόλαου Βάση:

Nikos Vasis Καλησπέρα σας. Σας ενημερώνω ότι η αρμοδιότητα είναι του Δήμου. Δεν γνωρίζω πότε έχει τοποθετηθεί, έχω ενημερώσει ήδη τα συνεργεία του Δήμου να αντικαταστήσουν άμεσα το στήλο. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Lamprini Stray Επίσης αν γίνεται φροντιστε τους στηλους να μην τους τοποθετουν στο κέντρο του πεζοδρομίου αλλα στην ακρη. Αν θες βα περάσεις με το καροτσάκι του μωρου για παράδειγμα καλυτερα να κατεβεις στην άσφαλτο. 2 πλακες είναι ολες κι ολες το φάρδος τους, αν μπουν στην άκρη θα γινεται ορθη χρήση επιτέλους! !!!!!
Nikos Vasis Πολύ σωστή η επισήμανση, θα ενημερώσω.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.