Άγιος Δημήτριος: “Σου είπα περίμενε ρε Μπάμπη να με δεις να με καμαρώσεις αλλά βιάστηκες κ έφυγες”




Ο Μπάμπης Σπαλιάρας, πατέρας του Γιάννη, που έφυγε από τη ζωή πριν από 9 μήνες, έπαιζε ποδόσφαιρο στο Μπραχάμι και ήταν ιδιοκτήτης του καταστήματος “Νεωτερισμοί ο Μπάμπης”

Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης μέσω του λογαριασμού του στο instagram έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στον πολυαγαπημένο του πατέρα.

«Καλά τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις αλλά να έχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς» έγραψε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά από κάθε νίκη του έκανε μια κίνηση προς τον ουρανό αφιερώνοντας τις επιτυχίες του στον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν το μοντέλο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

gspaliaras

9 μήνες που έφυγες παλληκαρι μου και ακομα δεν μπορώ να το πιστέψω ..σου είπα περίμενε ρε Μπαμπη να με δεις να με καμαρώσεις αλλα βιαστηκες κ έφυγες …καλα τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις αλλα να εχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς …σου αφιέρωνα καθε αγώνα και καθε νίκη μου και ελπιζω να με έβλεπες απο την γειτονια των αγγέλων και να χεις παρεα εκεί …σ αγαπάω και θα σε αγαπάω πάντα και θα σε θυμάμαι παλληκαρι μου

 

 

https://www.instagram.com/p/BXQYXoglm1z/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.