Απίστευτες εικόνες στο λιμάνι της Ερμούπολης (VIDEO)




 

Κατά χιλιάδες επιστρέφουν καθημερινά οι Τουρίστες απο τις Κυκλάδες μετά από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου. Το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου παρατηρήθηκε μία από τις μεγαλύτερες εξόδους εκδρομέων (αύξηση 15% στα λιμάνια), γεγονός το οποίο μάλλον αποδίδεται στο ότι οι διακοπές πλέον περιορίζονται σε λίγες ημέρες και αυτές κατά το παραδοσιακό διάστημα που όλα «νεκρώνουν».

Η επιστροφή ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, χωρίς όμως να έχουν μπει «όλα τα κεφάλια μέσα» ακόμα.

Το τελευταίο μεγάλο κύμα φυγής των εκδρομέων του Αυγούστου βρίσκεται σε εξέλιξη, από νωρίς το μεσημέρι, με το «Blue Star 2» στο λιμάνι της Σύρου ενώ θα συνεχιστεί και το βράδυ με το «Νήσος Μύκονος».

Όπως μπορείτε να διακρίνετε τα πλοία τις τελευταίες ημέρες φεύγουν ασφυκτικά γεμάτα. Αυτό καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη να εξασφαλίσουμε περισσότερα δρομολόγια σαν νησί καθώς η Σύρος είναι το πιο αδικημένο νησί των Κυκλάδων με αποτέλεσμα οι επισκέπτες της να δυσκολεύονται να μετακινηθούν τόσο στα γειτονικά νησιά όσο και στο λιμάνι του Πειραιά.
Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε επιφυλακή για τη λήψη έκτακτων μέτρων μέχρι το τέλος Αυγούστου, καθώς αρκετές είναι οι χιλιάδες τουριστών που μέχρι σήμερα δεν έχουν επιστρέψει. Αναμένεται μάλιστα σταδιακή επιστροφή και κατά το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το μεσημέρι από το λιμάνι της Ερμούπολης αναχώρησαν μόνο με το Blue Star 2, 1611 επιβάτες και 353 Ι.Χ. αυτοκίνητα ενώ το βράδυ με το Νήσος Μύκονος, αναμένεται να αναχωρήσουν 550 επιβάτες και 60 Ι.Χ.

ΠΗΓΗ: cyclades24.gr

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το φακό του Cyclades24.gr με τις εικόνες να είναι εντυπωσιακές, με το λιμάνι της Ερμούπολης να θυμίζει Λεωφόρο Μεσογείων…

https://www.youtube.com/watch?v=xCPRA4t1ths

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.