Δήμος Γλυφάδας: Οι τελικές λίστες για τους παιδικούς σταθμούς (όλα τα ονόματα)




Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει τις τελικές λίστες των εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτημάτων (για τις εγγραφές μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ είχε προηγηθεί ξεχωριστή ανακοίνωση).

Ένσταση ως προς τα αποτελέσματα μπορούν να υποβάλουν όσοι γονείς επιθυμούν μέχρι και την Παρασκευή, 25 Αυγούστου, στο ΚΑΠΠΑ (Καραϊσκάκη 34 & Τσιτσάνη, εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας ξεκινούν τη λειτουργία τους την Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα, 28 Αυγούστου.

Τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά «ανοιχτή ημέρα» σε όλους τους παιδικούς σταθμούς. Κάθε οικογένεια μπορεί να γνωρίσει από κοντά και το χώρο όπου θα βρίσκεται καθημερινά το παιδί το νέο σχολικό έτος αλλά και το προσωπικό του παιδικού σταθμού. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας ανοίγουν τις πόρτες τους από τις 12 το μεσημέρι ως τις 6 το απόγευμα και υποδέχονται τους γονείς και τους μικρούς μας φίλους. Μία ημέρα γνωριμίας («Open Day») στους χώρους που θα φιλοξενήσουν τα παιδιά όλη τη σχολική χρονιά! Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους των παιδικών σταθμών, να ξεναγηθούν, να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τους παιδαγωγούς.

Αναλυτικά, οι τελικές λίστες εγγραφών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.