Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, στα Χανιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Κοντά στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίου Δημητρίου, που φιλοξενούνται στη Δημοτική Κατασκήνωση Χανίων, βρέθηκε η δήμαρχος, Μαρία Ανδρούτσου.

Μια και βρέθηκα στα Χανιά, επισκέφθηκα την Δημοτική Κατασκήνωση Χανίων στον Καλαθά, όπου φιλοξενούνται μέλη των ΚΑΠΗ του…

Опубліковано ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 12 серпня 2017 р.

Μια και βρέθηκα στα Χανιά, επισκέφθηκα την Δημοτική Κατασκήνωση Χανίων στον Καλαθά, όπου φιλοξενούνται μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης, Δημοτικός Σύμβουλος Νεκτάριος Αλεξανδράκης, με ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και μου παρουσίασε το πρόγραμμα που ακολουθείται. Όλες και όλοι, τα μέλη των ΚΑΠΗ μας, μου εξέφρασαν την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό τους για την σπουδαία κρητική φιλοξενία που απολαμβάνουν και την φροντίδα με την οποία τους περιβάλουν άπαντες! Είχα επίσης την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που υποβλήθηκε από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Βασιλης Κουτσανδρεας και τον πρόεδρο της Επιτροπής των ΚΑΠΗ, Παύλο Ειρηνάκη.

Τα χαμόγελα και οι αγκαλιές μαρτυρούν την ευγνωμοσύνη που νιώθουν οι συμπολίτες μας της 3ης ηλικίας για την υλοποίηση του κατασκηνωτικού προγράμματος συνεργασίας με τη δημοτική κατασκήνωση Χανίων.

Τους αποχαιρέτησα με πολλές ευχές για καλή διαμονή και με τη διαβεβαίωση ότι το επόμενο καλοκαίρι θα προσπαθήσουμε να εξασφαλιστούν περισσότερες θέσεις φιλοξενίας!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.