Στο νεκροταφείο της Γλυφάδας ο επίλογος της αδελφοκτονίας στα Τρίκαλα




 

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 16:00, στο κοιμητήριο της Γλυφάδας, θα γραφτεί ο επίλογος της αδελφοκτονίας στα Τρίκαλα που συγκλόνισε πριν από λίγες ημέρες το Πανελλήνιο.

Συγγενείς και φίλοι θα συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία, τον 69χρονο Βάϊο Μπαλτούνα, συνταξιούχο λιμενικό, ο οποίος έμενε στη Γλυφάδα και δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 66χρονο αδελφό του.

Τα δύο αδέλφια που είχαν κτηματικές διαφορές και έτρεχαν στα δικαστήρια, τσακώθηκαν μπροστά στην εξώπορτα του πατρικού τους, στα Τρίκαλα. Κάποια στιγμή ο δράστης Κωνσταντίνος Μπαλτούνας, συνταξιούχος αστυνομικός, άρπαξε την καραμπίνα και πυροβόλησε εναντίον του αδελφού του και της νύφης του.

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η κόρη του θύματος Δήμητρα Μπαλτούνα είναι γνωστή Γλυφαδιώτισσα με κοινωνική δράση και μέλος του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας (με καρκίνο μαστού) «Μαζί για τη Ζωή».

Η αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Σάσα Πατεράκη, με ανάρτησή της στο faceboοk, καλεί τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στην κηδεία για να συμπαρασταθούν στην Δήμητρα Μπαλτούνα και στην οικογένειά της.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του θύματος:

Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι, η τελετή για τον αποχαιρετισμό του λατρευτού μας πατέρα και παππού, Βάϊου Μπαλτούνα, ετών 69, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 και ώρα 16:00 στο κοιμητήριο Γλυφάδας.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και τα μηνύματα συμπαράστασης αυτές τις δύσκολες ώρες.
Η σύζυγος: Σωτηρία Τα τέκνα: Δήμητρα, Χριστίνα Η εγγονή: Λυδία

https://www.facebook.com/sasa.pateraki/posts/1629841440414027

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.